ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γαλλική «ΕΙΣΒΟΛΗ» με Αλκή!

Γαλλική «ΕΙΣΒΟΛΗ» με Αλκή!

Είναι νωρίς ακόμα για να γίνουν σενάρια ενδεκάδας, για τον αγώνα του μεθεπόμενου Σαββάτου με την Αλκή στο Τσίρειο. Θα έχουν αρκετές απουσίες οι κυανόλευκοι. 

Πέραν από τους μόνιμα απόντες, λόγω τραυματισμών, Γιούστε, Καραγιόλ, οι πιθανότητες να δηλώσουν παρών οι Παπουλής και Βασιλείου, είναι πολύ περιορισμένες. Στην κερκίδα, λόγω τιμωρίας, θα είναι επίσης οι Ρομπέρζ και Μάρκοβιτς. 

Η ενδεκάδα θα είναι αλλαγμένη κατά πολύ, σε σχέση με τους τελευταίους αγώνες. Στο αριστερό άκρο της άμυνας, θα παίξει ο Σουμά. Ο Ντίλαν Ουεντραόγκο, αναμένεται να παίξει στην κλασική του θέση ως σέντερ μπακ. 

Ο Κέβιν Μπρου θα επιστρέψει, παίρνοντας μια θέση στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να ξεκινήσει για πρώτη φορά βασικός κι ο Νταβίτ Φομπαλά. Ο «παίχτης-αποκάλυψη», κατά κάποιο τρόπο, των τελευταίων αγώνων με Άιντραχτ και ΑΕΛ. 

Οι τέσσερις προαναφερθέντες είναι Γαλλικής καταγωγής ή ανατράφηκαν ποδοσφαιρικά στη χώρα των Φράγκων. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top