ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξεκινά η διεθνής κολυμβητική συνάντηση Limassol Swim Meet 2018 – Όλα όσα λέχθηκαν (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ξεκινά η διεθνής κολυμβητική συνάντηση Limassol Swim Meet 2018 – Όλα όσα λέχθηκαν (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δημοσιογραφική Διάσκεψη για το Limassol Swim Meet 2018 έγινε την Παρασκευή σε ξενοδοχείο της Λεμεσού.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

«Αρχίζει αύριο η διεθνής κολυμβητική συνάντηση Limassol Swim Meet 2018, η οποία περιλαμβάνεται στο επίσημο καλεντάρι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Κολύμβησης και τελεί υπό την αιγίδα της Κυπριακή Ομοσπονδία Κολύμβησης / Cyprus Swimming Federation. Η διοργάνωση που έγινε θεσμός άρχισε πριν από πέντε χρόνια με διοργανωτή τον Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού έχοντας όραμα και φιλοδοξία να δώσει την ευκαιρία στο κόσμο της κολύμβησης να δει και να θαυμάσει από κοντά μεγάλους αστέρες της παγκόσμιας κολύμβησης, αλλά να δοθεί και η ευκαιρία στους κορυφαίους κολυμβητές της Κύπρου να μετρήσουν δυνάμεις απέναντι σε μεγαθήρια του αθλήματος.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Ολυμπιακό κολυμβητήριο Λεμεσού αυτό το Σαββατοκύριακο. Το παρών του θα δώσει ο Κριστιάν Γκολομέεφ, ο οποίος αποτελεί και την μεγάλη ελπίδα της Ελλάδας για ένα – ακόμη και χρυσό – ολυμπιακό μετάλλιο. Ο Γκολομέεφ ήταν φέτος αργυρός πρωταθλητής Ευρώπης, ενώ έχει να επιδείξει τρία χρυσά και ένα χάλκινο μετάλλιο σε Μεσογειακούς αγώνες, ένα χάλκινο μετάλλιο στους παγκόσμιους αγώνες νέων και πολλές άλλες διακρίσεις τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Αμερική. Το παρών τους θα δώσουν και οι Δημήτρης Νέγρης, ο Χρίστος Κατραντζής, ΦώτιοΚολιόπουλος ς και άλλοι.
Στον χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος της Αθλητικής Επιτροπής του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού Αντρέας Παπαδόπουλος ανέφερε πως είναι έτοιμοι για ένα εντυπωσιακό διήμερο. Η ώρα έναρξης των αγώνων και τις δυο μέρες θα είναι στις 10 το πρωί και η διάρκεια των αγώνων υπολογίζεται στις τρεις ώρες ανά ημέρα. Η είσοδος για το κοινό θα είναι δωρεάν. Θα ήταν παράλειψη μου να μην αναφέρω και την κάθοδο του στην Κύπρο του ομολογουμένως καλύτερου Έλληνα προπονητή στο χώρο της κολύμβησης κύριου Νίκου Γέμελου όπου παράλληλα με την κολυμβητική συνάντηση θα διεξάγει προπονητικό σεμινάριο στους προπονητές του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού για να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του και σε αυτούς.
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους χορηγούς της διοργάνωσης για την πολύτιμη στήριξη τους διαχρονικά σε αυτή την διοργάνωση. Τον Χρυσό χορηγό Ernst & Young – τον Cyprus Tourism Organisation (Cto) – το Ξενοδοχείο TSANotel για την φιλοξενία των αθλητών αλλά και της σημερινής διάσκεψης τύπου – την εταιρεία αθλητικού ρουχισμού Famous Sports – την εταιρεία εκτυπώσεων InPrima Ltd – την Cyta και τους χορηγούς επικοινωνίας Goal Cyprus και Active Radio Cyprus.
Θα ήταν παράληψη μας να μην αναφερθούμε στο γεγονός ότι το ανακαινισμένο Ολυμπιακό κολυμβητήριο της πόλης μας, εξοπλίσθηκε πρόσφατα με τελευταίας τεχνολογίας βατήρες εκκίνησης, μια σημαντική αναβάθμιση εξοπλισμού και ευχαριστούμε θερμά τον Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού – KOA
για αυτό.
Για το 5ο Limassol international swim meet ο Δήμαρχος Κυριάκος Ξυδιάς ανέφερε: «Η δράση του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού μας βοηθάει αφάνταστα. Σωρεία παιδιών ασχολείται με την κολύμβηση και γενικά τον ναυταθλητισμό. Ταυτόχρονα διαφημίζουμε την πόλη μας. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού για την δράση και τις επιτυχίες του». Από την πλευρά του ο τεχνικός Σύμβουλος Ομοσπονδίας Χρύσανθος Παπαχρυσάνθου. τόνισε: «Αυτή η διεθνής συνάντηση δίνει την ευκαιρία στους κολυμβητές μας να αναμετρηθούν με μεγάλα ονόματα και να μαζέψουν εμπειρίες».
Τέλος, η αντιπρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού Δάφνη Καραγιάννη – Διαμαντή, αναφέρθηκε στο παρελθόν και στις δραστηριότητες του Ομίλου από το 1962: «Το υψηλό επίπεδο των προπονητών και εκπαιδευτών γυμναστών που απασχολούνται στους κόλπους του, καθώς επίσης και οι εξαιρετικές επιδόσεις των αθλητών του διαχρονικά, όπως του Ολυμπιονίκη και δύο φορές Παγκοσμιονίκη στην Ιστιοπλοΐα Παύλου Κοντίδη, του Αλέξανδρου Ζησιμίδη στην κωπηλασία, του Σταύρου Μιχαηλίδη, της Καρολίνας Πελενδρίτου, και της Κάλιας Αντωνίου στην κολύμβηση, ανάμεσα τόσων άλλων, κατατάσσουν τον Όμιλο σε πολύ ψηλή θέση στο Ναυταθλητισμό του νησιού μας. Δίνουμε έμφαση και στην ανίχνευση και ανάπτυξη των ταλέντων, μέσα από εξειδικευμένα προγράμματα ανάπτυξης συνοδευόμενα πάντα με σωστή επιστημονική υποστήριξη, έτσι που να μπορέσει να υπάρξει σταθερή συνέχεια. Στα πλαίσια όλων αυτών των προσπαθειών και στόχων, έχουν γίνει σειρά αθλητικών διοργανώσεων με τελευταία για την φετινή χρονιά, το Limassol international swim meet 2018, το οποίο γίνεται σε συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Κολύμβησης.
Κλείνοντας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Γερμασόγειας κ. Κυριάκο Ξυδιά που με κάθε ευκαιρία δείχνει επίσης έμπρακτα την στήριξη του προς τον ΝΟΛ και τον Αθλητισμό γενικά, ενώ, ειδική αναφορά έκανε και για τους αφανείς ήρωες της διοργάνωσης, τους εθελοντές του ΝΟΛ, οι οποίοι στο κάθε κάλεσμα είναι πρόθυμοι να στηρίξουν όπως μπορούν για την υλοποίηση των διοφόρων εκδηλώσεων και αθλητικών αγώνων που διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού.»

Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top