Ο λόγος της οπισθοχώρησης για Μακρή και τι έφερε την ισοφάριση

Ο λόγος της οπισθοχώρησης για Μακρή και τι έφερε την ισοφάριση

Ο Ανδρέας Μακρής με το πέρας του ισόπαλου αγώνα της Εθνικής μας με την Βουλγαρία μιλώντας στο ΡΙΚ2 μεταξύ άλλων επισήμανε:

«Στόχος μας ήταν οι τρεις βαθμοί, ήμασταν πολύ κοντά στον στόχο μας αλλά στο τέλος οπισθοχωρήσαμε λόγω και της κούρασης και από μια αδράνεια στα τελευταία λεπτά ισοφαριστήκαμε. Κρατάμε την προσπάθεια, δείξαμε πόσο θέλαμε τους τρεις βαθμούς και αυτό πρέπει να συνεχίσουμε και στον αγώνα της Δευτέρας με την Νορβηγία».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη- Τατάρ για τα ΜΟΕ- Οι χαμηλές προσδοκίες και η ταφόπλακα στην Ομοσπονδία

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη- Τατάρ για τα ΜΟΕ- Οι χαμηλές προσδοκίες και η ταφόπλακα στην Ομοσπονδία

Σε μια προσπάθεια να προχωρήσει η συζήτηση για τα ΜΟΕ, όπως αποφασίστηκε στη διάσκεψη της Γενεύης, τον περασμένο Μάρτιο, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, συναντάται σήμερα στις 11 το πρωί, με τον Ερσίν Τατάρ, στο γραφείο του Ειδικού Συμβούλου του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE