Μπεν Σιμόν: «Κτίζει νέο DNA…» – Δηλώσεις του για Παναγή, Ζαχαρίου και τη συνέχεια για την Εθνική Κύπρου

Μπεν Σιμόν: «Κτίζει νέο DNA…» – Δηλώσεις του για Παναγή, Ζαχαρίου και τη συνέχεια για την Εθνική Κύπρου

Μετά το 1-1 με την Εθνική Βουλγαρίας, ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Κύπρου, Μπεν Σιμόν, δήλωσε στο ΡΙΚ2 τα πιο κάτω:

«Δεν μπορούμε να λέμε ψέματα στον εαυτό μας, το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Το απογοητευτικό είναι το τρόπος που ήρθε το τελικό σκορ. Είμαι περήφανος για τους παίκτες, έδωσαν το 100%, θα παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο όταν επιστρέψουν κάποιοι ποδοσφαιριστές όμως το πιο σημαντικό είναι το πνεύμα που έδειξαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για τις αλλαγές που έκανε από τον πάγκο: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος τον τρόπο αγωνίστηκε ο Νικόλας, φάνηκε πρόβλημα στην μεσαία γραμμή καθώς ήμασταν κάπως εκτεθειμένοι. Είμαι πολύ χαρούμενος με τον τρόπο παίξαμε όμως δεν μπορέσαμε να πάρουμε το αποτέλεσμα».

Για την εμφάνιση Παναγή και Ζαχαρίου: «Έκανε εκπληκτικό παιχνίδι ο Παναγή. Ο Ζαχαρίου είναι ένας από τους καλύτερους νεαρούς παίκτες. Η Εθνική πρέπει να είναι το σπίτι για τους Κύπριους παίκτες και εδώ είναι η ομάδα που τους δίνει την ευκαιρία να δείξουν πόσο μετρούν. Είχαμε την απουσία του Πιέρου όμως αυτό δεν πήρε την ομάδα από κάτω αντίθετα την πείσμωσε».

Για τη συνέχεια: «Δείξαμε στα τελευταία παιχνίδια ότι δείξαμε το ίδιο πάθος, και πιστεύω ότι αυτή η ομάδα κτίζει νέο DNA. Είναι πολύ σημαντική η συνέχεια που είχαμε όσον αφορά το πάθος που δείξαμε. Θα ηρεμίσουμε λίγο και θα προετοιμαστούμε για τον αγώνα με τη Νορβηγία»»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE