Εξετάζει Λαγό

Εξετάζει Λαγό

Τη μεσαία γραμμή του θέλει να ενισχύσει ο Λεβαδειακός εν όψει Ιανουαρίου και ένας από τους υποψήφιος στόχους είναι ο Τάσος Λαγός.

Η ενίσχυση των Βοιωτών στον άξονα θεωρείται δεδομένη τη μεταγραφική περίοδο που ακολουθεί. Ο Βίντεκερ ταλαιπωρείται από τραυματισμό και είναι πολύ πιθανό να μείνει εκτός όλη τη χρονιά.

Παράλληλα, ο Όμο δεν φαίνεται να έχει πείσει τον Τζουζέπε Σανίνο, ο οποίος έχει ζητήσει από τη διοίκηση μια μεταγραφή για τη συγκεκριμένη θέση.

Σύμφωνα με το «Sportime», οι άνθρωποι του Λεβαδειακού εξετάζουν την περίπτωση του Τάσου Λαγού, που μετά την αποχώρησή του από την ΑΕΛ το περασμένο καλοκαίρι βρίσκεται χωρίς ομάδα.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE