ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Κύριος» ο Φέντερερ: «Δεν χρειάζεται να απολογείται ο Σάσα»!

«Κύριος» ο Φέντερερ: «Δεν χρειάζεται να απολογείται ο Σάσα»!

Άψογα χειρίστηκε ο Ρότζερ Φέντερερ όλο τον θόρυβο που δημιουργήθηκε με την… περιβόητη φάση του τάι μπρέικ στην αναμέτρηση με τον Σάσα Ζβέρεφ στο ATP Finals. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ: Βίκυ Γεωργάτου.

Πιο ευδιάθετος από ό,τι θα περίμενε κανείς, ο Ελβετός μαέστρος υπερασπίστηκε τον νεαρό Γερμανό για την απόφασή του να σταματήσει το ράλι, παρότι ενδεχομένως η συγκεκριμένη φάση να του στοίχισε ακριβά…

«Καταλαβαίνω τον εκνευρισμό, είναι ατυχείς καταστάσεις», είπε ο 37χρονος Ελβετό για τις αποδοκιμασίες του κόσμου προς τον Ζβέρεφ. «Συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Δεν μου αρέσουν οι αποδοκιμασίες. Είναι σπάνιο πράγμα στο τένις. Άρα όταν συμβαίνει γίνεται προσωπικό. Είναι ατυχές αυτό που έγινε, ο Σάσα δεν το άξιζε. Μου ζήτησε συγγνώμη στο φιλέ και του είπα «φίλε, σταμάτα, δεν χρειάζεται να απολογείσαι σε εμένα. Συγχαρητήρια για ένα εξαιρετικό ματς και ένα εξαιρετικό τουρνουά μέχρι τώρα». Δεν πρέπει να απολογείται. Δεν έκανε κάτι λάθος. Θεώρησε ότι επηρέασε το παιχνίδι. Υπάρχει κανόνας που λέει ότι όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, ξανπαίζεται ο πόντος. Θα έπρεπε να το εξηγήσει καλύτερα ο διαιτητής; Οι κανόνες είναι κανόνες. Πρέπει να το δεχτείς, αυτό έκανα κι εγώ».

Ο Φέντερερ θεωρεί ότι ο Ζβέρεφ πήρε μεγάλο ρίσκο με την απόφασή του… : «Δεν αμφισβητώ σε καμία περίπτωση το fair play του. Ήταν, όμως, μια τολμηρή κίνηση να σταματήσεις το ράλι, γιατί μπορεί ο διαιτητής να πει «είσαι στο ράλι, δεν με νοιάζει. Έχασες τον πόντο, δεν το είδα».

Και στη συνέχεια υποβάθμισε το λάθος του παιδιού: «Τον ρώτησα αν του έπεσε η μπάλα και μου είπε ναι. Δεν υπάρχει πρόβλημα, συμβαίνουν αυτά. Όλα καλά. Ελπίζω να μην ε΄χει απόψε αϋπνίες (γέλια)! Δεν είναι κάτι σπουδαίο, στην τελική. Μπορεί να ήταν αν κέρδιζα τον επόμενο πόντο. Έτσι είναι η ζωή, έτσι είναι ο αθλητισμός. Εννοείται ότι δεν είμαι θυμωμένος μαζί του».

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top