Eγκεφαλικό ο Α΄ βοηθός διαιτητή του Ελλάδα-Εσθονία – Τι ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ

Eγκεφαλικό ο Α΄ βοηθός διαιτητή του Ελλάδα-Εσθονία – Τι ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ

Ο βοηθός διαιτητής Σεργκέι Μπέκερ που είχε οριστεί για το ματς της Ελλάδας με την Εσθονία υπέστη σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις εγκεφαλικό επεισόδιο. Ο Χρήστος Ακρίβος θα τον αντικαταστήσει και θα αναλάβει χρέη 4ου διαιτητή.

Σοβαρό πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει ο βοηθός διαιτητή Σεργκέι Μπέκερ ο οποίος είχε οριστεί από την UEFA για το αποψινό ματς (18/11) της Εθνικής μας με την Εσθονία στο ΟΑΚΑ.

Ο Ουκρανός διαιτητής σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις υπέστη εγκεφαλικό, καταρρέοντας τη στιγμή που έβγαινε από το ξενοδοχείο του.

Γι΄ αυτό το λόγο επιστρατεύτηκε ο Χρήστος Ακρίβος ο οποίος θα εκτελεί χρέη 4ου διαιτητή, με τον Σεμέν Σλόντσακ (σ.σ. που είχε οριστεί αρχικά ως 4ος) να αναλαμβάνει ως Β΄ βοηθός ενώ Α΄ βοηθός θα είναι ο Όλεγκ Πλούτσνικ.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

Δεν βγήκε τελικά «άσπρος καπνός» από τη σημερινή κοινή συνεδρίαση των εργοδοτικών οργανώσεων για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), καθώς ΟΕΒ και ΚΕΒΕ απέρριψαν ομόφωνα την κυβερνητική πρόταση που τους κατατέθηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE