ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πέραν της σχετικής «ΑΚΑΤΑΣΤΑΣΙΑΣ» αμυντικά, ΜΠΡΟΣΤΑ πετά η ομάδα!

Πέραν της σχετικής «ΑΚΑΤΑΣΤΑΣΙΑΣ» αμυντικά, ΜΠΡΟΣΤΑ πετά η ομάδα!

Μπορούσε να ήταν και καλύτερα τα πράγματα για τον Απόλλωνα, στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος, αλλά κρατάνε την εκκωφαντική επιστροφή στις επιτυχίες στο ντέρμπι με την ΑΕΛ. Έστειλαν ηχηρό μήνυμα, κυρίως σε μερίδα δικών τους υποστηρικτών, οι οποίοι βιάστηκαν και ξεκίνησαν τη μουρμούρα, αμφισβητώντας τις δυνατότητες της ομάδας.

Αν εξαιρεθούν τα παιχνίδια με Σαλαμίνα, Δόξα, Ανόρθωση, η ομάδα έβγαζε φωτιές στο επιθετικό κομμάτι, θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερη η «σούμα» στο σκοράρισμα, αφού αρκετές τελικές προσπάθειες πήγαν στα δοκάρια. Σημειώνεται ότι η ομάδα του Αυγουστή, έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια.

Στο αμυντικό κομμάτι, οι κυανόλευκοι δεν έχουν σοβαρό θέμα, αλλά υπήρξε κάποιους είδους «ακαταστασία», μετά τον τραυματισμό του Γιούστε, με την τεχνική ηγεσία να αναγκάζεται να… επιστρατεύει παίχτες της μεσαίας γραμμής να παίζουν δίπλα στον Ρομπέρζ. Καλύτερη συνεργασία με τον Γάλλο, φαίνεται να έχει ο Χάμπος Κυριάκου, ο οποίος είχε αγωνιστεί και την προπερασμένη σεζόν σε μερικούς αγώνες, σε ρόλο στόπερ.

Στο επόμενο ματς με την Αλκή, ο Ρομπέρζ θα είναι τιμωρημένος, έχει ενδιαφέρον ποιες επιλογές θα κάνει ο Αυγουστή. Διαθέσιμος θα είναι και ο Κέβιν Μπρου, ο οποίος είχε παίξει για ένα ημίχρονο με την Ένωση και για ένα περίπου ημίχρονο με την Ομόνοια ως κεντρικός αμυντικός.

Υπάρχει φυσικά και η επιλογή του Ντίλαν Ουεντραόγκο, ο οποίος στο παιχνίδι με την ΑΕΛ κλήθηκε να παίξει αριστερό μπακ στη θέση του τραυματία Βασιλείου. Καλά τα πήγε ο 20χρονος Γάλλος, το ότι έγραψε 90λεπτο με την Άιντραχτ και άλλα 60  λεπτά στο Λεμεσιανό ντέρμπι, τον βοηθά να αποκτήσει και αυτοπεποίθηση.

Σήμερα ολοκληρώνεται το τριήμερο ξεκούρασης για τους παίχτες. Αύριο το πρωί θα πάνε στο Κολόσσι, ξεκινά η προετοιμασία για την εντός έδρας συνάντηση με την Αλκή.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top