ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Megabet Plus στον Μαραθώνιο Λάρνακας

Η Megabet Plus στον Μαραθώνιο Λάρνακας

Δυναμική ήταν η παρουσία της Megabet Plus στο 2ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 18 Νοεμβρίου.

Ο Μαραθώνιος Λάρνακας τελούσε υπό την αιγίδα και την στήριξη του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, του Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, του Υπουργείου Υγείας, του Επίτροπου Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και της Επιτρόπου Περιβάλλοντος, της Αστυνομίας Κύπρου, της Πολιτικής Άμυνας, του Οργανισμού Νεολαίας και του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (ΚΟΑ).

Ο φετινός Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας ήταν ξεχωριστός για έναν ακόμη λόγο, καθώς ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του Γιώργου Μεσημερτσή, ο οποίος απεβίωσε το καλοκαίρι. Υπήρξε δύο φορές τρίτος Βαλκανιονίκης στα 800-1500 μ., ενώ το 1968 είχε κάνει πανελλήνιο ρεκόρ στα 5000μ.

Τη φετινή χρονιά οι συμμετοχές ήταν κατά πολύ περισσότερες σε σχέση με την περσινή πρώτη διοργάνωση. Συγκεκριμένα, καταγράφηκαν πάνω από 10.000 συμμετοχές και στη Λάρνακα βρέθηκαν αθλητές από περισσότερες από 40 χώρες, από την Αργεντινή μέχρι το Βιετνάμ.

Σημειώνεται επίσης πως ήταν ο πρώτος Πράσινος Μαραθώνιος της Κύπρου και διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Περιβάλλοντος και του Επιτρόπου Εθελοντισμού σε συνεργασία με τη GreenDot και την ομάδα Let’sDo it Cyprus.

Παράλληλα, ο δεύτερος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας στήριξε και φέτος κοινωνικούς και φιλανθρωπικούς οργανισμούς όπως το Ronald McDonald House of Charities Cyprus, το Hope for Children, τους Special Olympics, το Movember Cyprus, τον Σύνδεσμο Γονέων και Φίλων Καρδιοπαθών Παιδιών και το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα.

Όπως έγινε γνωστό, οι νικητές του 2ου Radisson Blu Διεθνή Μαραθωνίου Λάρνακας θα συμμετάσχουν στον Μαραθώνιο της Ρόδου, ο οποίος με τη σειρά του έδωσε δυναμικό «παρών» στη Λάρνακα στις 18 του μήνα, στο πλαίσιο της αδελφοποίησης που επιτεύχθηκε τον περασμένο Απρίλιο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μετέβη σήμερα το πρωί στον Λίβανο μαζί με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, όπου είχαν συνάντηση με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου κ. Νατζίμπ Μικάτι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top