Μπλέκουν την Κύπρο σε «ΜΑΦΙΑ» στημένων φιλικών αγώνων!

Μπλέκουν την Κύπρο σε «ΜΑΦΙΑ» στημένων φιλικών αγώνων!

Σημερινό δημοσίευμα ξένης ιστοσελίδας, αναφέρεται σε κύκλωμα στημένων φιλικών αγώνων, που έγιναν στην Κύπρο, από το 2016 έως το 2018. Γίνεται αναφορά με ονόματα και διευθύνσεις, σε ανθρώπους που αποτέλεσαν τους πρωταγωνιστές για να «κανονιστούν» στα παιχνίδια. 

Όπως ο Ρουμάνος, πρώην ποδοσφαιριστής, Αλίν Στόικα, ο οποίος έκανε δηλώσεις, υποστηρίζοντας ότι ο λόγος που ενεπλάκη σε αυτή την ιστορία, ήταν για να βοηθήσει οικονομικά τον άρρωστο πατέρα του. 

Ο τίτλος του ρεπορτάζ είναι «Η Κυπριακή απάθεια», αφήνοντας να εννοηθεί, ότι, δεν έγινε οτιδήποτε από τις αρχές του νησιού, για να μην συμβούν τα παραπάνω γεγονότα. 

Ο Στόικα κάνει αναφορά και σε άλλους πρωταγωνιστές, μεταξύ άλλων και σε ένα Έλληνα μάνατζερ, όπως και σε Ρουμάνους διαιτητές. Αποκαλύπτει σημεία και τέρατα, πως λειτουργούσαν ιδιαίτερα οι «μιλημένοι» διαιτητές!  

(Δείτε ΕΔΩ) το ρεπορτάζ της ιστοσελίδα theblacksea.eu

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

«Καταδικαστέα και απαράδεκτη», χαρακτήρισε, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, την επίσκεψη του Βρετανού Βουλευτή Αφζάλ Καν στα κατεχόμενα και την φωτογράφισή του με τον κατοχικό ηγέτη στην παρουσία συμβόλων του ψευδοκράτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE