ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπεν Σιμόν: «Το πιο δυνατό μας στοιχείο…»

Μπεν Σιμόν: «Το πιο δυνατό μας στοιχείο…»

Μετά το τελευταίο παιχνίδι της Εθνικής Κύπρου για το Πρωτάθλημα Εθνών, όπου έχασε στο ΓΣΠ από την Εθνική Νορβηγίας με 0-2, μιλώντας στο ΡΙΚ2 δήλωσε αρχικά «Σε αυτό το παιχνίδι μπήκαμε με καλή τακτική αλλά μας έλειψε η ενέργεια και το πληρώσαμε. Οι μικρές λεπτομέρειες έκαναν την διαφορά. Μας κόστισε πάρα πολύ η ενέργεια που έδωσαν οι παίκτες στον αγώνα με την Βουλγαρία και φάνηκε σήμερα η κούραση».

Για τους πέντε βαθμούς που πήρε η Κύπρος: «Αν κοιτάξουμε την μεγαλύτερη εικόνα χάσαμε αρκετούς βαθμούς στα τελευταία λεπτά. Παίρνω αρκετά θετικά από αυατά τα παιδιά για την επόμενη διοργάνωση, έγινε πολύ μεγάλη προσπάθεια αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα να βελτιώσουμε. Κάναμε ένα ταξίδι σαν οικογένεια, φέραμε νέα παιδιά για να κερδίσουν πολλές εμπειρίες, υπήρχαν αρκετά θετικά που πήραμε».

Για το μέλλον: «Αυτό το οικογενειακό κλίμα είναι το πιο δυνατό μας στοιχείο. Πρέπει να στηρίξουμε αυτά τα παιδιά, ο Κύπριος παίκτης είναι δυνατός και είμαι πολύ περήφανος για την προσπάθεια τους. Στο μέλλον όμως θα ζητήσουμε περισσότερα».

Για τη συνεργασία με την ΚΟΠ: «Αυτή η εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο πρόεδρος και ο τεχνικός διευθυντής αυξάνει τις υποχρεώσεις μου να δουλέψω πιο σκληρά. Θα μείνω στην Κύπρο να δω τον κάθε αγώνα, και τον κάθε ποδοσφαιριστή για να φτιάξουμε μια ακόμη πιο δυνατή ομάδα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top