Άγριες συμπλοκές οπαδών ΑΕΚ, ΠΑΟ και Άγιαξ στην Αθήνα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Άγριες συμπλοκές οπαδών ΑΕΚ, ΠΑΟ και Άγιαξ στην Αθήνα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

«Κόλαση» η Λεωφόρος Αλεξάνδρας, όπου συνεπλάκησαν οπαδοί του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του Αγιαξ, όταν οι «πράσινοι» επιτέθηκαν στο «Δωματιάκι».

Επεισόδια κοντά στο Πεδίον του Άρεως και συγκεκριμένα στην πλατεία Αργεντινής Δημοκρατίας. Στα επεισόδια εμπλέκονται οπαδοί της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού.

Η περιοχή έχει μετατραπεί σε πεδίο μάχης καθώς η ατμόσφαιρα μυρίζει χημικά ενώ στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Όλα άρχισαν όταν οπαδοί του Παναθηναϊκού και του Άγιαξ επιτέθηκαν στο «Δωματιάκι» των οπαδών της ΑΕΚ που βρίσκεται στο σημείο.

Δεν αποκλείεται μάλιστα και το ενδεχόμενο αντιποίνων για την επίθεση που είχε γίνει έξω από το ΟΑΚΑ, πριν το παιχνίδι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ, όταν μεταμφιεσμένοι οπαδοί με πράσινα κασκόλ επιτέθηκαν σε φιλάθλους που είχαν φτάσει στο γήπεδο τρεις ώρες πριν το παιχνίδι.

Δεν έχει γίνει γνωστό έως αυτή την ώρα, εάν η αστυνομία έχει προχωρήσει σε συλλήψεις ή προσαγωγές.

Η σελίδα Hooligans TV επιβεβαιώνει τη σύρραξη μεταξύ των οπαδών του Παναθηναϊκού, του Άγιαξ και της ΑΕΚ.

«Μια μέρα πριν την αναμέτρηση ΑΕΚ-Άγιαξ στην Αθήνα εμφανίστηκαν 200 χούλιγκανς των Ολλανδών και του Παναθηναϊκού, οι οποίοι τους οδήγησαν να συναντηθούν με αυτούς της ΑΕΚ», αναφέρεται στην ανάρτηση.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

De Harde kern van Ajax is al met een grote groep aanwezig in Athene ! #voetbalcasualsnl #hooligans #1312 #standyourground #Ajax #ultras #acab

A post shared by Voetbalcasuals NL (@voetbalcasuals_nl) on

Πηγή: sdna.gr (φωτογραφίες από newpost.gr)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Με ξεκάθαρη αναφορά στον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κύπρος στη νέα εποχή που διαμορφώνεται μετά τη συμφωνία για την ειρήνη στη Γάζα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μίλησε στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» στο Οmega, τονίζοντας ότι η Λευκωσία «έχει και τη βούληση και την αξιοπιστία να αποτελέσει πυλώνα σταθερότητας, συντονισμού και ανθρωπιστικής στήριξης στην περιοχή».

BEST OF TOTHEMAONLINE