ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: «Επηρεασμένος από χρήση ουσιών» - Αρνείται καταθέσεις και υπογραφές ο Τζιωνής

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: «Επηρεασμένος από χρήση ουσιών» - Αρνείται καταθέσεις και υπογραφές ο Τζιωνής

Μέσω του δικηγόρου του, ο Λοΐζος Τζιωνής αρνείται τώρα και τις καταθέσεις που έδωσε και υπογραφές που έβαλε σε ενοχοποιητικές δηλώσεις εναντίον του, υποστηρίζοντας ότι καταπιέστηκε.

Της Γεωργίας Παππούτα

Μετά την ανατροπή με την μη παραδοχή των κατηγοριών, η πλευρά του Λοΐζου Τζιωνή τώρα υποστηρίζει ότι φέρει ένσταση για κάποια τεκμήρια γιατί λήφθηκαν παράνομα και σε κάποια από αυτά υπάρχουν ενοχοποιητικές καταθέσεις του πελάτη του, που λήφθηκαν μη θεληματικά. Επίσης υποστήριξε ότι καταπιέστηκε από αστυνομικούς και του υποβλήθηκε ψυχολογική πίεση για να καταθέσει και να βάλει υπογραφές σε ενοχοποιητικές δηλώσεις εναντίον του.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Ανδρέας Αναστασίου, είπε ότι κάποιες καταθέσεις λήφθηκαν μη θεληματικά από τον Τζιωνή και ότι ο πελάτης του βρισκόταν σε μειονεκτική θέση, αφού ήταν επηρεασμένος από χρήση ναρκωτικών και γι’ αυτό έβαλε υπογραφές.

Υποστήριξε μάλιστα ότι «παραβιάστηκαν τα δικαιώματα» του πελάτη του.

«Του υποβλήθηκε ψυχολογική πίεση» συμπλήρωσε ο κ. Αναστασίου, «χωρίς να του αναφερθούν τα δικαιώματά του. Δεν ισχυρίστηκα ότι είχε απειλές».

Η Κατηγορούσα Αρχή, ζήτησε το πλαίσιο καταπίεσης του Τζιωνή, για να παρουσιάσει τον κατάλληλο μάρτυρα στο δικαστήριο.

Ο δικαστής ρώτησε τον δικηγόρο του Τζιωνή, αν τον έδειραν, με τον κ. Αναστασίου να απαντά: «Τον πίεσαν να υπογράψει».

Επιπλέον, ο κ. Αναστασίου, είπε ότι κάποια από τα γεγονότα που αναφέρει, συνέβησαν εντός και άλλα εκτός Αστυνομικού Σταθμού.

Η Κατηγορούσα Αρχή ανάφερε πως αυτά που λέει ο κ. Αναστασίου θα εξεταστούν όταν θα είναι οι κατάλληλοι μάρτυρες.

Στο μεταξύ επενέβη εκ νέου ο δικαστής και ζήτησε να γίνει ένα μικρό διάλειμμα ώστε Κατηγορούσα Αρχή και Ανδρέας Αναστασίου να ξεκαθαρίσουν το πλαίσιο, με την Κατηγορούσα Αρχή να ζητά να ενημερωθεί για την καταπίεση που αναφέρει ο δικηγόρος του Τζιωνή.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top