ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΚΕΑΝΙΤΟ-κάδος ανακύκλωσης στα νηπιαγωγεία της Κύπρου στο πλαίσιο της εκστρατείας «ΚΕΑΝΙΤΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ»

ΚΕΑΝΙΤΟ-κάδος ανακύκλωσης στα νηπιαγωγεία της Κύπρου στο πλαίσιο της εκστρατείας «ΚΕΑΝΙΤΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ»

Η ΚΕΑΝΙΤΑ, ένα κατεξοχήν υπεύθυνο brand, με μοχλό την αμφίδρομη επικοινωνία που έχει δημιουργήσει με τα παιδιά, παρουσιάζει τη νέα της πρωτοβουλία που στόχο έχει την ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση των μικρών της φίλων για την προστασία του περιβάλλοντος.

Πρόκειται για ένα ειδικά σχεδιασμένο ΚΕΑΝΙΤΟ-κάδο ανακύκλωσης, φτιαγμένο από χαρτί, που πρόσφερε σε νηπιαγωγεία παγκύπρια, με στόχο τη δημιουργία μιας γωνιάς ανακύκλωσης που θα αναδεικνύει την αξία της δράσης και θα την εντάσσει στην καθημερινότητα των παιδιών.

Με τον τρόπο αυτό η ΚΕΑΝΙΤΑ στηρίζει την προσπάθεια ενθάρρυνσης των παιδιών, από πολύ μικρή ηλικία, να λειτουργούν υπεύθυνα και να σέβονται τον χώρο τους και φυσικά το περιβάλλον.

Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο της εκστρατείας 15 ΧΡΟΝΙΑ ΚΕΑΝΙΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ και στόχο έχει να μεταδώσει σε όλα τα παιδιά το μήνυμα ότι με απλές κινήσεις μπορούν να συμβάλουν στην προστασία του φυσικού μας κόσμου και να γίνουν οι ΚΕΑΝΙΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

Για την καλύτερη ανάδειξη της ιδιαίτερης αυτής δράσης, η ΚΕΑΝΙΤΑ επισκέφτηκε επιλεγμένα νηπιαγωγεία και με την ομάδα της και τους πολυαγαπημένους ΚΕΑΝΙΤΟήρωες παρουσίασε στους μικρούς της φίλους διδακτικά θεατρικά δρώμενα, παίζοντας μαζί τους διαδραστικά παιχνίδια με θέμα την ανακύκλωση με στόχο να «ανακαλύψουν» μαζί την ιδανική θέση για τον ΚΕΑΝΙΤΟ-κάδο. Παράλληλα μοίρασε δωράκια και αναμνηστικά της πρωτοβουλίας 15 ΧΡΟΝΙΑ ΚΕΑΝΙΤΑ- ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ.

Αναφερόμενη στην ενέργεια, η κα Μαρία Οδυσσέως, Deputy Marketing Manager της ΚΕΑΝ, δήλωσε: «Πρόκειται για ακόμα μια πρωτοβουλία της ΚΕΑΝΙΤΑ που στόχο έχει να εμφυσήσει και να ενθαρρύνει την υιοθέτηση περιβαλλοντικής ηθικής. Η ΚΕΑΝΙΤΑ σκέφτεται ΠΡΑΣΙΝΑ και εκτός από τις προσπάθειες για αποτελεσματική μείωση της βιομηχανικής της επιβάρυνσης στο περιβάλλον, συνδυάζει μέσα από ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα τη μάθηση με τη διασκέδαση και προωθεί τις περιβαλλοντικές αξίες στα παιδιά εδώ και χρόνια. Με οικολογικές εκδηλώσεις, έντυπα, διαδραστικές δραστηριότητες και έξυπνα παιχνίδια η ΚΕΑΝΙΤΑ βρίσκεται δίπλα στα παιδιά και συμβάλλει στην περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση τους».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top