ΑΘΛΗΤΙΚΑ

To Φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο παζαράκι Άγιου Λάζαρου

To Φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο παζαράκι Άγιου Λάζαρου

Το καθιερωμένο Φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο παζαράκι έκανε το Κέντρο ΑΜΕΑ Άγιος Λάζαρος, του οππίου χορηγόν είναι η Megabet Plus. H εκδήλωση έγινε την Κυριακή στις 2 Δεκεμβρίου στο χώρο του Κέντρου και ο κόσμος απόλαυσε καλλιτεχνικό πρόγραμμα, φαγητό, ποτό ενώ πωλούνταν δημιουργίες.

Το Κέντρο για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες με την επωνυμία «‘Αγιος Λάζαρος» εξυ­πηρετεί ενήλικα άτομα (ηλικίας άνω των 18 ετών) με ελαφρά και μέτρια νοητική υστέρηση από την πόλη και την επαρχία της Λάρνακας, στην Κύ­προ. Αποτελεί εθελοντική οργάνωση και διοι­κείται από δωδεκαμελές Διοι­κητικό Συμβούλιο.
Λειτουργεί καθημερινές και προ­σφέρει εργαστήρια, εκ­παίδευση, δημιουργική απασχόληση, δω­μάτιο αι­σθήσεων, ιατροφαρμακευ­τική περίθαλψη, εξόδους και εκ­δρομές, εκδη­λώσεις. Παρέχεται σχολικό για τη μετακίνηση και πρόγευμα και γεύμα κα­τά τη διάρκεια του προγράμματος.
Τα Εργα­στήρια περιλαμ­βάνουν: Αγ­γειοπλαστική, Καλαθοπλεκτική, Ξυλουρ­γική, Κηπουρική, Ανακύκλωση Αλουμινί­ου, Ζωγραφική, Η/Υ, ατομική φροντίδα, οικοκυρικά, γυμναστική, μουσικοθεραπεία, εργοθερα­πεία.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top