ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν ΤΡΑΒΑ πολλή κόσμο ούτε το 5-ευρω…

Δεν ΤΡΑΒΑ πολλή κόσμο ούτε το 5-ευρω…

Η απόφαση της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ, να καθορίσει την τιμή του εισιτηρίου στα 5 ευρώ, είχε σαφέστατο στόχο. Να τραβήξει περισσότερο κόσμο στο γήπεδο, για τον σημερινό σημαντικό αγώνα με τον Απόλλωνα. 

Οι ενδείξεις πάντως (μέχρι στιγμής) δεν φαίνεται να είναι πολύ ενθαρρυντικές. Οι εκτιμήσεις που γίνονται λένε ότι θα πάνε γύρω στις 5 χιλιάδες οπαδοί του ΑΠΟΕΛ στο γήπεδο. 

Αν η ομάδα βρισκόταν σε καλύτερο φεγγάρι αγωνιστικά, ίσως να έλκυε περισσότερους, έστω κι αν είναι Δευτέρα. Χάνει βεβαίως η ομάδα της Λευκωσίας και τους οργανωμένους οπαδούς της, οι οποίοι δεν… πατάνε γήπεδο λόγω κάρτας. 

Απο πλευράς Απόλλωνα, μια μερίδα οπαδών μπήκαν στη διαδικασία να εκδώσουν κάρτα τις τελευταίες μέρες, ύστερα από το ξεκαθάρισμα (πριν μια εβδομάδα) ότι δεν θα «πέσει» ο νόμος.

Αποκλείεται πάντως να βρεθούν περισσότεροι από χίλιοι Απολλωνίστες στο βόρειο πέταλο του ΓΣΠ. Εκείνοι που δεν χάνουν παιχνίδι της ομάδας βρέξει-χιονίσει, εννοείται ότι θα είναι παρόντες. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top