ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: ΤΡΕΛΑ πράγματα, ένταση, αποβολή και… ισχυρό προβάδισμα!

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: ΤΡΕΛΑ πράγματα, ένταση, αποβολή και… ισχυρό προβάδισμα!

Πάθος, ένταση, σκληρά μαρκαρίσματα, γρήγορος ρυθμός, δύο πέναλτι, μια αποβολή και… 3-1 ο ΑΠΟΕΛ!

Με όρεξη και πάθος μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες με τον ΑΠΟΕΛ να κερδίζει πέναλτι μόλις στο 6ο λεπτό μετά από μαρκάρισμα του Χάμπου στον Αλ Τάμαρι. Ο Μοράις στο 8ο λεπτό (υπήρξε ένταση) ανέλαβε την εκτέλεση με τον Βάλε να αποκρούει όμως ο Αλ Τάμαρι στην επαναφορά σκόραρε με κοντινό πλασέ και έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Ο Απόλλωνας προσπάθησε να αντιδράσει και να πιέσει όμως ο ΑΠΟΕΛ κρατούσε καλά μεσοαμυντικά. Στο 19′ και στο 27′ τα σουτ των Παπουλή και Μάγκλιτσα δεν απείλησαν τον Βάτερμαν ενώ ο ΑΠΟΕΛ στο 28′ έχασε μεγάλη ευκαιρία.

Ο Τάμαρι έκανε ακόμη μια επέλαση από τον άξονα και βρήκε ωραία τον Ζαχίντ μέσα στην περιοχή, όμως ο Βάλε απέκρουσε με δυσκολία το πλασέ του.

Στο 32′ ήταν η σειρά του Απόλλωνα να χάσει μεγάλη ευκαιρία μετά την κάθετη πάσα του Χάμπου, ο Μάγκλιτσα ανενόχλητος στην καρδιά της άμυνας έκανε κακό πλασέ και ο Βάτερμαν μάζεψε.

Το παιχνίδι πήρε άγρια μορφή με πάθος και δυνατά μαρκαρίσματα και στο 34′ ο ΑΠΟΕΛ έφυγε και πάλι ταχύτατα στην κόντρα όμως η μπαλιά του Ζαχίντ στον αμαρκάριστο Καζού ήταν λίγο πιο δυνατή από ότι έπρεπε.

Στο 42ο λεπτό ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε και δεύτερο πέναλτι σε ανατροπή του Ζαχίντ από τον Βάλε, ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και στη συνέχεια είχαμε ένταση και το παιχνίδι επανήρχισε μετά από 45 λεπτά. Ο Μοράις ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κίσσα, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στη θέση του Παπουλή, γράφοντας το 2-0.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top