Σάλος με 23χρονη δασκάλα- Εκμεταλλευόταν 12χρονο μαθητή της

Σάλος με 23χρονη δασκάλα- Εκμεταλλευόταν 12χρονο μαθητή της

Μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη αντιμετωπίζει 23χρονη δασκάλα μετά από την καταγγελία γονιών 12χρονου μαθητή στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «METRO» το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη, όταν γονείς 12χρονου μαθητή ενημέρωσαν το σχολείο για πιθανή σχέση της 23χρονης με τον ανήλικο γιο τους.

Η 23χρονη Brianna Stanley που δίδασκε στο Carver Middle School αυτομάτως τέθηκε σε διαθεσιμότητα και έχασε τη δουλειά της ενώ ενημερώθηκε και η τοπική Αστυνομία,

Αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες αφού φαίνεται να εκμεταλλευόταν σεξουαλικά τον μαθητή της ενώ δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί το φύλλο του παιδιού.

Το δικαστήριο της επέβαλε πολύ μεγάλο ποσοστό για να αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση και αναμένεται να ξεκινήσει η δικαστική διαδικασία σύντομα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

Μόλις δύο εβδομάδες μετά τη φονική πυρκαγιά που σάρωσε την ορεινή περιοχή της Λεμεσού, νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής στην κοινότητα του Ομόδους, βάζοντας ξανά σε συναγερμό τις πυροσβεστικές δυνάμεις.