ΠΑΦΟΣ- ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ: Εκεχειρία με προθεσμία- Ακολουθεί διεξοδική συζήτηση

ΠΑΦΟΣ- ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ: Εκεχειρία με προθεσμία-  Ακολουθεί διεξοδική συζήτηση

Το τιμόνι αύριο (5/12)το πρωί πιάνουν οι οδηγοί του ΟΣΥΠΑ (Οργανισμός Συγκοινωνιών Πάφου) αναστέλλοντας προσωρινά τα απεργιακά μέτρα εις ένδειξη καλής θέλησης προς το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Χρίστος Ευαγγέλου εκπρόσωπος των οδηγών του ΟΣΥΠΑ ανέφερε πως οι οδηγοί επιστρέφουν αύριο (Τετάρτη 5/12) το πρωί στα καθήκοντα τους μετά τη σημερινή (4/12) συνάντηση με το Υπουργείο Μεταφορών στην οποία λήφθηκε απόφαση όπως το επόμενο διήμερο να υπάρξει διεξοδική συζήτηση με στόχο την επίλυση του θέματος.

Ο κ. Ευαγγέλου είπε πως σε περίπτωση που δεν υπάρξει λύση το επόμενο διήμερο τότε οι εργαζόμενοι του Οργανισμού Συγκοινωνιών Πάφου θα απεργήσουν εκ νέου .

Σημειώνεται πως από την απεργία των λεωφορείων επηρεάστηκαν γύρω στους πέντε χιλιάδες μαθητές και τρεις χιλιάδες εργαζόμενοι, συνταξιούχοι και τουρίστες.

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE