ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανοικτή ΓΡΑΜΜΗ με τους γιατρούς για Σακέτι…

Ανοικτή ΓΡΑΜΜΗ με τους γιατρούς για Σακέτι…

Δυο αναγκαστικές αλλαγές έκανε ο Σωφρόνης Αυγουστή, στο χθεσινό ματς με την Ένωση στο «Τάσος Μάρκου». Πρώτος έφυγε ο Ζοάο Πέδρο και προς το τέλος αποχώρησε και ο Εστεμπάν Σακέτι. 

Περισσότερο ανησυχούν για την κατάσταση του Αργεντινού χαφ, ο οποίος είχε τραυματισμό στο γόνατο, αλλά θα πρέπει να περάσει από μαγνητικό τομογράφο, όπου θα διαφανεί πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα. 

Ο Ζοάο Πέδρο ένιωσε ενόχληση στον αστράγαλο, δεν φαίνεται να είναι κάτι πολύ σοβαρό. Ο πολυτιμότατος Πορτογάλος άσος και να ξεπεράσει το πρόβλημα εντελώς τα επόμενα 24ωρα, θα μείνει εκτός από το παιχνίδι με την Μαρσέιγ την Πέμπτη. 

Δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρουν τη συμμετοχή του, αφού το σημαντικό είναι να τον έχει η τεχνική ηγεσία τη Δευτέρα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. 

Οι κυανόλευκοι κουτσά-στραβά πέρασαν από το Παραλίμνι. Αν και έβαλαν δυο γκολ νωρίς, στη συνέχεια πέρασαν μερικές δύσκολες στιγμές, η ουσία είναι ότι επανήλθαν στον δρόμο των επιτυχιών. 

Η κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, δεν τους επέτρεψε να κάμουν το παιχνίδι τους. Κρατάνε το τρίποντο, την επιστροφή στην κορφή και συνεχίζουν. Οι πολλές απουσίες επίσης, ήταν φυσιολογικό, να επηρεάσουν τη χημεία της ομάδας. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top