ΠΑΡΑ-THEMA

ΠΑΡΑ-THEMA: Τα εύσημα στους απλούς εργαζόμενους- Άριστη συνεργασία 3 διαφορετικών τμημάτων- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΑΡΑ-THEMA: Τα εύσημα στους απλούς εργαζόμενους- Άριστη συνεργασία 3 διαφορετικών τμημάτων- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ούτε υψηλόβαθμοι, ούτε διευθυντές, υπήρχαν στο τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (9/12) στο δρόμο Άλασσας προς το φράγμα του Κούρρη, παρόλα αυτά, οι εργαζόμενοι που αποτελούν αυτό που λέμε Αρχές, φαίνεται να συνεργάστηκαν άριστα.

Όπως διαπίστωσε το ThemaOnline, που βρέθηκε περίπου 15-20 λεπτά στη σκηνή του τροχαίο, ήδη δύο ασθενοφόρα είχαν αναχωρήσει από το σημείο μεταφέροντας τους δύο τραυματίες στο Γενικό Νοσοκομείο της Λεμεσού, ενώ τρίτο μαζί με το προσωπικό ανέμενε για την μεταφορά του τρίτου τραυματία.

Πλήρωμα ασθενοφόρου και μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας λειτουργούσαν ωσάν μια καλά εκπαιδευμένη ομάδα, με τους μεν να αποκόπτουν και να μετακινούν κομμάτια του σαλούν αυτοκινήτου και τους δε να τρυπώνουν σχεδόν ταυτόχρονα μέσα στο όχημα για να παρέχουν το συντομότερο δυνατό βοήθεια στον τραυματία.

Από την άλλη, πολυάριθμη δύναμη της Αστυνομίας, προστάτευαν τα πληρώματα των ασθενοφόρων και τους πυροσβέστες, με τα περιπολικά τους αλλά και με τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, ενώ ταυτόχρονα διεξήγαγαν έρευνες.

Σαν αυτούς τους ανθρώπους, που βρίσκονται καθημερινά έξω στους δρόμους, μέρα και νύχτα, με ζέστη και βροχές, που πιθανόν να μην γνωρίζει ο ένας τον άλλο, αλλά παρόλα αυτά συνεργάζονται σαν μια καλοκαρδισμένη μηχανή, πρέπει να εμπιστεύεται η κοινωνία και το κράτος τα διευθυντικά πόστα, αφού είναι οι μόνοι που γνωρίζουν από πρώτο χέρι και όχι προσμετρώντας κομματικά συμφέροντα και κουμπαριές.

Σαν αυτούς τους ανθρώπους, που βρίσκονται καθημερινά έξω στους δρόμους, μέρα και νύχτα, με ζέστη και βροχές, που πιθανόν να μην γνωρίζει ο ένας τον άλλο, αλλά παρόλα αυτά συνεργάζονται σαν μια καλοκαρδισμένη μηχανή, πρέπει να εμπιστεύεται η κοινωνία και το κράτος τα διευθυντικά πόστα, αφού είναι οι μόνοι που γνωρίζουν από πρώτο χέρι.

Εννοείται ότι οι επικεφαλής των πιο πάνω τμημάτων δεν χρειαζόταν να βρίσκονται στη σκηνή, το θέμα είναι ότι οι απλοί εργαζόμενοι – ναι και αυτοί θεωρούνται κυβερνητικοί- αποδεικνύουν ότι είναι σε θέση να κάνουν άριστα τη δουλεία τους.

Publish

 

 

Υ.Γ. Για άλλη μια φορά ο Κυπρέος οδηγός είχε την τιμητική του, αφού αρκετές φορές, αντί να βοηθήσουν τις Αρχές, σταματούσαν το όχημα τους για να δουν τι συμβαίνει, επιδεινώνοντας έτσι όσο μπορούσε την τροχαία συμφόρηση, 1-2 μέτρα από τους τραυματίες.

Υ.Γ. 2 Από τη μια είναι θετικό το ότι η συνεργασία διαφορετικών τμημάτων βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο, από την άλλη όμως αυτό ίσως να οφείλεται και σε μεγάλο βαθμό στην εμπειρία τους στα πολλά τροχαία, γεγονός που πρέπει να μας προβληματίσει όλους.

Χ. Ζήνωνος 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top