Γιατί ΕΜΕΙΝΕ έξω ο Σόουζα…

Γιατί ΕΜΕΙΝΕ έξω ο Σόουζα…

Ήταν είδηση ότι είχε μείνει εκτός αποστολής ο Λούκας Σόουζα, από τα προηγούμενα παιχνίδια πρωταθλήματος. Χωρίς να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. 

Χτες πάλι δεν ήταν παρών στο παιχνίδι με την Αγία Νάπα ο Βραζιλιάνος χαφ, αλλά υπήρχε σοβαρός λόγος. Αντιμετώπιζε πρόβλημα γαστρεντερίτιδας. 

Η τελευταία επίσημη συμμετοχή του Σόουζα ήταν στις 24 Νοεμβρίου με την ΑΕΚ στη Λάρνακα. Είχε και φραστικό επεισόδιο με τον Τραμετσάνι, όταν τον αντικατέστησε, γεγονός που φάνηκε από την τηλεόραση. 

Είναι προφανές, ότι στο καινούργιο σύστημα (3-5-2) που εφαρμόζει με επιτυχία στους τελευταίους αγώνες ο Ιταλός, δεν κολλά ο 28χρονος μέσος.  

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά σε Νικόλα ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία διγλωσσία της Κυβέρνησης» - Η ελπίδα του για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν

Απαντά σε Νικόλα ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία διγλωσσία της Κυβέρνησης» - Η ελπίδα του για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν

Στην επικείμενη ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία, στις εξελίξεις στο Κυπριακό και στην αυριανή μετάβαση του στο Ισραήλ, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο της Παρουσίασης των Προτεραιοτήτων της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, στα Λεύκαρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE