LIFESTYLE

Οι εκπλήξεις της Ελπίδας στον Πατσαλίδη - Η σχέση του Λούη με τον chef της εκπομπής της – VIDEO

Οι εκπλήξεις της Ελπίδας στον Πατσαλίδη - Η σχέση του Λούη με τον chef της εκπομπής της – VIDEO

Ο Λούης Πατσαλίδης ήταν ο καλεσμένος της εκπομπής «Όμορφη Μέρα Κάθε Μέρα» και εκπλήξεις περίμεναν τον παρουσιαστή του Alpha Κύπρου, αλλά και τους τηλεθεατές της εκπομπής.

Ο Λούης Πατσαλίδης εισέβαλε στην εκπομή του ΡΙΚ την ώρα της μαγειρικής, αφού όλα τα άτομα ήταν πολύ γνώριμα στον stand up comedian.

Ο Γιώργος Κυπριανού ετοίμαζε ένα υγιεινό γλυκό όταν ο Λούης Πατσαλίδης «μπούκαρε». Τα λόγια του Λούη Πατσαλίδη «Εκάλεσες με μιαν φορά στην εκπομπή σου. Πρώτον λείπει ο Θεόδουλος που μου αρέσκει πάρα πολλά και δεύτερον έφερες την μέρα που εν δαμέ ο αρφός της Αστέρως. Να μεν μπορούμε να πούμε τίποτε».

Ο σεφ Γιώργος Κυπριανού είναι ο αδελφός της Αστέρως Κυπριανού, της συζύγου του Λούη Πατσαλίδη.

Εννοείται ότι ο Λούης δεν παρέλειψε να μιλήσει για τις μαγειρικές δεξιότητες της συζύγου του λέγοντας on air στον αδελφό της: « Ρε Γιωρκό γιατί εν έμαθες και στην αδελφή σου να μαγειρεύει λίο; Λαλεί μου το μωρό εψές έκαμεν μας τούτην την σούπα. Ούτε αλάτι έχει, ούτε λεμόνι έχει...».

Να πούμε ότι η Ελπίδα εμφανίστηκε στο πλατό με μια μπλούζα που έγραφε: 'Πάιζω κι εγώ στον Λούη'. 

Και δεν έμεινε εκεί αφού του είχε για έκπληξη ένα σάντουιτς, αλλά και γλυκά, που τόσο πολύ αρέσουν στον Λούη. 

Δείτε την ξεκαρδιστική εμφάνιση του Λούη Πατσαλίδη στην κουζίνα της εκπομπής «Όμορφη Μέρα Κάθε Μέρα» στο video που ακολουθεί:  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top