Η Ειρήνη Χαραλαμπίδου ζητούσε τούρτα στον «Αδύναμο Κρίκο» - VIDEO

Η Ειρήνη Χαραλαμπίδου ζητούσε τούρτα στον «Αδύναμο Κρίκο» - VIDEO

Γιατί η Ειρήνη Χαραλαμπίδου ζητούσε τούρτα από τον Τάσο Τρύφωνος στον «Αδύναμο Κρίκο»;

Η Ειρήνη Χαραλαμπίδου μαζί με ακόμα 6 βουλευτές και τον Λουκά Φουρλά βρέθηκαν στον Κοινοβουλευτικό Αδύναμο Κρίκο και όπως φαίνεται πέρασαν καταπληκτικά.

Στο επεισόδιο του τηλεπαιχνιδιού του ΡΙΚ «Αδύναμος Κρίκος» που θα προβληθεί την Τετάρτη, 26/12, θα παρακολουθήσουμε τον κοινοβουλευτικό «Αδύναμο Κρίκο» όπου οι βουλευτές μας υποβάλλονται στις ερώτησεις γνώσεως του Τάσου Τρύφωνος.

Στον κοινοβουλευτικό «Αδύναμο Κρίκο» θα δούμε τους Ειρήνη Χαραλαμπίδου, Αννίτα Δημητρίου, Στέφανο Στεφάνου, Δημήτρη Δημητρίου, Γιώργο Πετρίδη, Πάμπο Πιττοκοπίτη, Ηλία Κυριάκου και τον εκπρόσωπο Τύπου της Βουλής, Λουκά Φουρλά.

Στο τρέιλερ που μοιράστηκε με τους followers του ο Τάσος Τρύφωνος φαίνεται ότι η βουλευτής του ΑΚΕΛ του ζητούσε μια τούρτα.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ στο video που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE