Συμφώνησε με 16χρονο Σενεγαλέζο

Συμφώνησε με 16χρονο Σενεγαλέζο

Επένδυση στο μέλλον για την Μπαρτσελόνα που έκανε δικό της τον 16χρονο Σενεγαλέζο, Ίμπου Ντιάνκου Μπάτζι.

Οι «μπλαουγκράνα» αναζητούν στην αγορά… λαβράκια για να στελεχώσουν την Ακαδημία τους και στην συνέχεια την πρώτη ομάδα, με τον Ίμπου Ντιάνκου Μπάτζι να είναι μία περίπτωση που κέντρισε το ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με το Eurohopes, η Μπαρτσελόνα απέκτησε τον 16χρονο Σενεγαλέζο σέντερ ο οποίος έχει ύψος 2.16 την περασμένη σεζόν βρισκόταν στην Ακαδημία της Αφρικής του ΝΒΑ.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ένταση «στο κόκκινο» στη νεκρή ζώνη: Το χρονικό και πως αποφεύχθηκαν τα χειρότερα - Βίντεο

Ένταση «στο κόκκινο» στη νεκρή ζώνη: Το χρονικό και πως αποφεύχθηκαν τα χειρότερα - Βίντεο

Σκηνικό έντασης στήθηκε στην περιοχή παρά το Πέργαμος, με το ψευδοκράτος να αναπτύσσει στρατιωτικές δυνάμεις και να προχωρά σε κινήσεις που προκάλεσαν ανησυχία, με φόντο το ζήτημα του αφθώδους πυρετού και την άρνηση πρόσβασης των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών σε μονάδες Τουρκοκυπρίων.

BEST OF TOTHEMAONLINE