ΛΕΜΕΣΟΣ: Άφησαν τις υποθέσεις του ΤΑΕ για καλό σκοπό- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Άφησαν τις υποθέσεις του ΤΑΕ για καλό σκοπό- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Άφησαν για λίγο τις υποθέσεις στο ΤΑΕ Λεμεσού, βρήκαν χρόνο από την Κοινοτική Αστυνόμευση για να προσφέρουν λίγο από τον χρόνο τους και να λάβουν αγάπη.

Σε μια λιτή δημοσίευση της στο Facebook, η Αστυνομία Κύπρου αναφέρει ότι μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού και της Κοινοτικής Αστυνόμευσης Λεμεσού, επισκέφθηκαν το ίδρυμα Άγιος Στέφανος, με αφορμή τις εορτές των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Τα μέλη της Αστυνομίας προσέφεραν δώρα, στους ανθρώπους που διαμένουν στο ίδρυμα, με τον Πρόεδρο του να ευχαριστεί τα μέλη του σώματος για την πρωτοβουλία, αναφέροντας ότι έδειξαν το ανθρώπινο τους πρόσωπο ακόμη μια φορά.

Δείτε τη δημοσίευση και τις φωτογραφίες:

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect