ΛΕΜΕΣΟΣ: Άφησαν τις υποθέσεις του ΤΑΕ για καλό σκοπό- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Άφησαν τις υποθέσεις του ΤΑΕ για καλό σκοπό- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Άφησαν για λίγο τις υποθέσεις στο ΤΑΕ Λεμεσού, βρήκαν χρόνο από την Κοινοτική Αστυνόμευση για να προσφέρουν λίγο από τον χρόνο τους και να λάβουν αγάπη.

Σε μια λιτή δημοσίευση της στο Facebook, η Αστυνομία Κύπρου αναφέρει ότι μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού και της Κοινοτικής Αστυνόμευσης Λεμεσού, επισκέφθηκαν το ίδρυμα Άγιος Στέφανος, με αφορμή τις εορτές των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Τα μέλη της Αστυνομίας προσέφεραν δώρα, στους ανθρώπους που διαμένουν στο ίδρυμα, με τον Πρόεδρο του να ευχαριστεί τα μέλη του σώματος για την πρωτοβουλία, αναφέροντας ότι έδειξαν το ανθρώπινο τους πρόσωπο ακόμη μια φορά.

Δείτε τη δημοσίευση και τις φωτογραφίες:

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

Η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, η διασφάλιση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, καθώς και οι επιπτώσεις των εξελίξεων στην καθημερινότητα των πολιτών, ιδίως σε ό,τι αφορά τις τιμές της ενέργειας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Άτυπης Συνόδου των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και της συνάντησης των «27» με περιφερειακούς ηγέτες στην Κύπρο στις 23 και 24 Απριλίου, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

BEST OF TOTHEMAONLINE