ΛΕΜΕΣΟΣ: Άφησαν τις υποθέσεις του ΤΑΕ για καλό σκοπό- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Άφησαν τις υποθέσεις του ΤΑΕ για καλό σκοπό- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Άφησαν για λίγο τις υποθέσεις στο ΤΑΕ Λεμεσού, βρήκαν χρόνο από την Κοινοτική Αστυνόμευση για να προσφέρουν λίγο από τον χρόνο τους και να λάβουν αγάπη.

Σε μια λιτή δημοσίευση της στο Facebook, η Αστυνομία Κύπρου αναφέρει ότι μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού και της Κοινοτικής Αστυνόμευσης Λεμεσού, επισκέφθηκαν το ίδρυμα Άγιος Στέφανος, με αφορμή τις εορτές των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Τα μέλη της Αστυνομίας προσέφεραν δώρα, στους ανθρώπους που διαμένουν στο ίδρυμα, με τον Πρόεδρο του να ευχαριστεί τα μέλη του σώματος για την πρωτοβουλία, αναφέροντας ότι έδειξαν το ανθρώπινο τους πρόσωπο ακόμη μια φορά.

Δείτε τη δημοσίευση και τις φωτογραφίες:

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ενημερώσει Εθνικό Συμβούλιο για αφθώδη και μέτρα για επιπτώσεις πολέμου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αν ζητηθεί

Λετυμπιώτης: Θα ενημερώσει Εθνικό Συμβούλιο για αφθώδη και μέτρα για επιπτώσεις πολέμου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αν ζητηθεί

Αν ζητηθεί κατά τη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, θα ενημερώσει και για τα θέματα του αφθώδους πυρετού και των μέτρων για τις οικονομικές συνέπειες της πολεμικής σύρραξης στην περιοχή, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, απαντώντας σε ερώτηση, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE