ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πήρε το ΜΗΝΥΜΑ και ήδη… ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ

Πήρε το ΜΗΝΥΜΑ και ήδη… ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ

Πρώτο παιχνίδι για την ΑΕΛ για το 2019 είναι αυτό του Σαββάτου η ώρα 17:00 στο Τσίρειο Στάδιο απέναντι στην Πάφο FC για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας.

Σαφέστατα, το αποτέλεσμα το σημερινό μεταξύ ΑΕΚ – Πάφος FC, 1-1, έστειλε το ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση στην ΑΕΛ ότι δεν θα έχει εύκολη αποστολή στο Τσίρειο Στάδιο το ερχόμενο Σάββατο.

Αν και η Πάφος FC είχε αρκετές απουσίες στο σημερινό παιχνίδι, εντούτοις, έδειξε ότι δεν θα είναι καθόλου εύκολη… λεία για την ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ.  Καταφέρνοντας η Πάφος FC να αποδράσει από το «ΑΕΚ Αρένα» με βαθμολογικό κέρδος, έδειξε για ακόμη μία φορά ότι είναι εντελώς διαφορετική, αλλαγμένη προς το καλύτερο, με τιμονιέρη τον Ζέλικο Κόπιτς.

Ήδη, ο Ντούσαν Κέρκεζ με αυτό που… πήρε από την Πάφο FC, μερικά 24ωρα πριν το παιχνίδι του Σαββάτου περνάει διάφορα στο μυαλό του για τα ποια μηνύματα θα προσπαθήσει να εμπεδώσει στους παίκτες του το επόμενο διήμερι με τις προπονήσεις που θα γίνουν για ολοκλήρωση της προετοιμασίας για την αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής.

Για το παιχνίδι του Σαββάτου ο Βόσνιος κόουτς δεν μπορεί να υπολογίζει στον Τόρες, Ράσο, Μουστάκη, ενώ μέσα από τις δύο προπονήσεις θα φανεί εάν προλάβει να συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Μπενίτεζ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top