ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σε δυο δόσεις με αγώνες κράχτες στην αυγή του 2019

Σε δυο δόσεις με αγώνες κράχτες στην αυγή του 2019

Σε δυο δόσεις με κύρια ημέρα διεξαγωγής των αγώνων την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 θα διεξαχθεί η 10η – πρώτη του 2019 αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Β Κατηγορίας Γυναικών.

Ο σπουδαιότερος αγώνας της 10ης αγωνιστικής θα γίνει την Τετάρτη 09 Ιανουαρίου 2019 όπου η πρωτοπόρος Invisalign ΑΕ Καραβά θα υποδεχθεί στην έδρα της το Λύκειο Πολεμιδιών τον πολύ δυνατό και φιλόδοξο Μαραθώνα Κ.Β.

Οι δυο προσφυγικές ομάδες που έχουν πολλά κίνητρα, υπόσχονται πλούσιο θέαμα. Η «ροζέ» ομάδα του Καραβά θέλει τη νίκη για να αποσπαστεί από τον αντίπαλό της. Οι «κόκκινες» που έδειξαν ότι έχουν δυνατότητες ανόδου θέλουν τη νίκη τριών πόντων για να βάλουν «φωτιά» στην κορυφή. Ο αγώνας αρχίζει στις 20:00.

Mισή ώρα προηγουμένως στις 19:30 θα κάνουν το πρώτο σέρβις για το 2019 Πανιδαλιακός και Άρης Πολεμίου στο Γυμνάσιο Ιδαλίου. Οι «πορτοκαλί» ζητούν τη νίκη αφού θα δημιουργήσουν καλές προϋποθέσεις ενόψει της συνέχειας και του Β Γύρου. Οι «πράσινες» θα κάνουν το μακρινό ταξίδι στα νότια της Λευκωσίας για να κερδίσουν και να ανέβουν βαθμολογικά.

Την Κυριακή θα γίνουν τρία εξαιρετικής σημασίας αγώνες το μεσημέρι. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει ο αγώνας στο Γυμνάσιο Παλουριώτισσας μεταξύ του Αχιλλέα Κ. και της Ομόνοιας. Τα πάντα στον αγώνα αυτό είναι ρευστά και ίσως κριθούν στις λεπτομέρειες. Η Ομόνοια έχει 12 βαθμούς και ο Αχιλλέας που έχει το απόλυτο των αγώνων (σ.σ. εννιά) 09. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 12:30.

Στις 1.15 το μεσημέρι ο φιλόδοξος ΑΠΟΚ θα αναμετρηθεί με τον Ροτσίδη που είναι σκληρό καρύδι στο Γυμνάσιο Κοκκινοτριμιθιάς. Ο ΑΠΟΚ θέλει μόνο το τρίποντο αφού θα γνωρίζει και το αποτέλεσμα της Invisalign ΑΕ Καραβά. Ο Ροτσίδης που χάνει δύσκολα στην έδρα του θέλει να αρχίσει με τον καλύτερο τρόπο το 2019.

Την ίδια ώρα μια άλλη ομάδα που βλέπει τα ψηλά η Ανόρθωση Πετ. υποδέχεται στο «Θεμιστόκλειο» την Ε.Ν.ΑΑΘ. Οι δυο ομάδες θέλουν να αρχίσουν καλά το 2019 και ο αγώνας αναμένεται να έχει συγκινήσεις. Η Ανόρθωση Πετόσφαιρα με νίκη ίσως αλλάξει κάποια δεδομένα στην τριάδα της κορυφής, ενώ οι «κιτρινόμαυρες» θα πάρουν ψυχολογία.

Την 10η αγωνιστική δεν αγωνίζεται ο Εθνικός Λατσιών.

Η βαθμολογία (9η αγωνιστική)
1.Invisalign ΑΕ Καραβά (σε οκτώ αγώνες) 23
2. ΑΠΟΚ (σε οκτώ αγώνες) 19
3.Μαραθώνας Κ.Β. (σε οκτώ αγώνες) 16
4.Ανόρθωση Πετ. (σε οκτώ αγώνες) 15
5.Ομόνοια (σε επτά αγώνες) 12
6.Εθνικός Λ. 12
7.Πανιδαλιακός (σε οκτώ αγώνες) 10
8.Αχιλλέας (σε εννιά αγώνες) 09
09. Άρης Πολεμίου (σε οκτώ αγώνες) 06
10.Ε.Ν.Α.ΑΘ.(σε εννιά αγώνες) 05
11. Ροτσίδης Μ. (σε οκτώ αγώνες) 04

Πηγή: www.volleyball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top