Ανοίγει η πόρτα εξόδου! Φεύγουν πρωτοκλασσάτοι παίκτες

Ανοίγει η πόρτα εξόδου! Φεύγουν πρωτοκλασσάτοι παίκτες

Αν και επίσημα δεν λέγεται τίποτα ακόμη ουσιαστικό, εντούτοις, οι πληροφορίες συνεχίζουν να κάνουν λόγο πως, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, οι Τομάς και Λαμπάν θα αποτελέσουν παρελθόν από το δυναμικό της ΑΕΚ.

Από τη στιγμή που η απόφαση είναι να εξαντληθεί το δικαίωμα απόκτησης τεσσάρων παικτών στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, αυτό ωθεί τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία να παρουσιάζονται έτοιμοι και για το ποιοι παίκτες θα αποχωρήσουν από το δυναμικό με την ανάλογη αποζημίωση.

Οι δύο παίκτες που είναι πολύ κοντά στην πόρτα εξόδου είναι οι Τομάς και Λαμπάν, ενώ υπάρχουν και τα ονόματα των Κάσες και Ασούμπρε στα υπόψιν για να αποτελέσουν παρελθόν.

Την ίδια ώρα, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Άντερ Μουρίγιο, είναι αποφασισμένος να προβεί σε σημαντικές αλλαγές στην ομάδα.  Ήδη, έχει στο μυαλό του παίκτες που είναι σε ανοικτή γραμμή μαζί τους για να έρθουν να ενισχύσουν και να κάνουν τη διαφορά στην ομάδα.  Οι πληροφορίες φέρουν τον ιθύνον νου του προγραμματισμού της ΑΕΚ να ψάχνει αμυντικό μέσο, επιθετικό χαφ και εξτρέμ, ενώ για την τέταρτη κίνηση πολλά θα εξαρτηθούν το τι το καλό θα βρει στην αγορά, εάν μπορεί, δηλαδή, να βοηθήσει άμεσα, σε θέσεις όπου χρειάζεται το κάτι επιπλέον η Λαρνακιώτικη ομάδα.

Διαβάστε επίσης: 

Επίσημη θέση για το ΜΕΛΛΟΝ του Ιραόλα στον πάγκο της ΑΕΚ!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE