ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Προ των πυλών νέο κύμα κακοκαιρίας- Φέρνει καταιγίδες και χιόνια

ΚΥΠΡΟΣ: Προ των πυλών νέο κύμα κακοκαιρίας- Φέρνει καταιγίδες και χιόνια

Νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να επηρεάσει την Κύπρο από το βράδυ της Πέμπτης 3/1 με το χαμηλό βαρομετρικό να φέρνει βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Η επιδείνωση του καιρού μετά το «διάλειμμα» από το απόγευμα της Τετάρτης μέχρι την Πέμπτη θα κρατήσει για τουλάχιστον μέχρι τη Δευτέρα 7/1.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και πιθανό µεµονωµένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά ενδέχεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, ισχυροί µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ και παροδικά στα προσήνεµα µέχρι σφοδροί, 6 µε 7 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί κυµατώδης µέχρι πολύ κυµατώδης και στα δυτικά µέχρι τρικυµιώδης. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 14 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 12 στα υπόλοιπα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά σε κάποιες υπήνεµες περιοχές δεν αποκλείεται να σχηµατιστεί παγετός.

Αύριο Παρασκευή 4/1, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, αρχικά ισχυροί µέχρι πολύ ισχυροί 5 µε 6 µποφόρ, για να καταστούν µετά το µεσηµέρι µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι κυµατώδης µέχρι πολύ κυµατώδης και στα δυτικά µέχρι τρικυµιώδης, για να καταστεί αργά το απόγευµα γενικά κυµατώδης. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδες και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι και αργότερα µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και στα δυτικά και βόρεια ταραγµένη.

Το Σάββατο και την Κυριακή, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα αναµένονται µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα. Το Σάββατο αναµένεται χιόνι ή χιονόνερο στα ψηλότερα ορεινά, ενώ το βράδυ του Σαββάτου και την Κυριακή αναµένεται χιόνι ή χιονόνερο και στα ορεινά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά πτώση, για να κυµανθεί κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Την ∆ευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως µετά το µεσηµέρι. Χιόνι ή χιονόνερο αναµένεται στα ψηλότερα ορεινά. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, για να κυµανθεί κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top