Η δημόσια συγγνώμη της Χριστιάνας Αντωνίου στην Αριστοτέλους – VIDEO

Η δημόσια συγγνώμη της Χριστιάνας Αντωνίου στην Αριστοτέλους – VIDEO

Τι είπε πριν από τρία ολόκληρα χρόνια η Αντωνίου στην Αριστοτέλους και πιστεύει ότι την πλήγωσε;

«Δύσκολη συνεργασία, καλές, κακές στιγμές» είπε η Χριστιάνα Αντωνίου στην τελευταία εκπομπή της Αριστοτέλους στο κανάλι του Αρχαγγέλου πριν από τρία χρόνια.

Πράγματι πέρασαν τρια χρόνια μετά την λήξη της συνεργασίας τους και η συνεργάτης της Ευριπίδου απολογήθηκε δημόσια στην Αριστοτέλους την Δευτέρα, 7/1/2019.

Η Χριστιάνα Αντωνίου, μέσα από την εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Όλα Καλά» με αφορμή κάποια σχόλια που ακούγονται on air και ενδεχομένως να πληγώνουν κάποιους ανθρώπους, άδραξε της ευκαιρίας, προκειμένου να απολογηθεί δημόσια στη Χριστιάνα Αριστοτέλους.

Θεωρεί ότι στην τελευταία εκπομπή στο κανάλι του Αρχαγγέλου είπε άθελά της on air κάτι που ίσως πλήγωσε την Χριστιάνα Αριστοτέλους.

Η νεαρή δημοσιογράφος, με την ειλικρίνεια που τη διακατέχει και που μας έχει συνηθίσει θέλησε να προβεί σε μία δημόσια συγγνώμη προς την παρουσιάστρια του Alpha Κύπρου

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η άφιξη στην Κύπρο του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Ειδικού Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο, δεν αποτελεί ακόμη μία τυπική ευρωπαϊκή επίσκεψη. Έρχεται σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία το Κυπριακό φαίνεται να επανέρχεται δυναμικά στη διεθνή ατζέντα, με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και πλέον την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιχειρούν συντονισμένα να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την πρώτη ουσιαστική πολιτική επανεκκίνηση, έπειτα από χρόνια στασιμότητας.