ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Κρίσιμα ο 46χρονος Κύπριος - Τραύμα και στο κεφάλι

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Κρίσιμα ο 46χρονος Κύπριος - Τραύμα και στο κεφάλι

Σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού 46χρονος, ο οποίος παρασύρθηκε από όχημα, στην περιοχή Αγίου Αθανασίου, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε το πρωί, όταν ο 46χρονος Ε/κ, υπάλληλος ιδιωτικής εταιρείας ασφάλειας, επιχείρησε να διασταυρώσει τον δρόμο, με αποτέλεσμα να κτυπηθεί από όχημα που οδηγούσε 22χρονος ομογενής.

Ο πεζός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε πως φέρει κατάγματα πλευρών, σπονδύλου και κτύπημα στο κεφάλι και η κατάσταση του κρίνεται σοβαρή αλλά σταθερή.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πράσινο φως σε πιλοτικά έργα υδρογόνου – Στόχος το ρυθμιστικό πλαίσιο μέχρι το 2027

Πράσινο φως σε πιλοτικά έργα υδρογόνου – Στόχος το ρυθμιστικό πλαίσιο μέχρι το 2027

Η Κυβέρνηση θα στηρίξει την ανάπτυξη του υδρογόνου, ενθαρρύνοντας ενεργά ιδιωτικές πρωτοβουλίες και πιλοτικά έργα, ανέφερε στον χαιρετισμό του στο Συνέδριο «Υδρογόνο για ένα Καθαρό Μέλλον» ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE