LIFESTYLE

Σε κακό χάλι ο Γιώρκας - Το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σε κακό χάλι ο Γιώρκας - Το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

strong>Με ένα δημόσιο μήνυμά του ο Λουκάς Γιώρκας γνωστοποίησε το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί από τις αρχές του 2019.

Στην φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ο Λουκάς Γιώρκας διακωμωδεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Ποζάρει δίπλα από ένα ανσανσέρ με ενημέρωση 'Δεν λειτουργεί' και ο ίδιος εμφανώς καταβεβλημένος με το ένα μάτι κλειστό. 

Στο σχόλιό του: «Αγαπημένοι μου φίλοι, το 2019 για μένα ξεκίνησε με λίγο (πολύ) επιβαρυμένη υγεία αλλά και έντονο επαγγελματικό πρόγραμμα που με κράτησαν λίγο πίσω (Η εικόνα περιγράφει την κατάστασή μου τις πρώτες μέρες του καινούργιου χρόνου).. Τώρα είμαι εντελώς καλά και επειδή ‘Κάλλιο αργά παρά ποτέ’ θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους σας καλή χρονιά και χρόνια πολλά με Υγεία... Να χαίρεστε τους ανθρώπους που αγαπάτε όσο πιο έντονα γίνεται και να είστε κοντά στις οικογένειές σας.. Εύχομαι ό,τι καλύτερο».

img class="single-image" src="https://www.tothemaonline.com/img/path/3cd3b0e4-1d74-45e0-b737-cdcf03eec828_llloukkas.JPG" alt="" width="500" />

img class="single-image" src="https://www.tothemaonline.com/img/path/3d9ca80c-a42d-4017-ba93-1310972659fa_llooys.JPG" alt="" width="500" />

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top