ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκη-«οξυγόνο» για τη Δόξα μετά από τέσσερις σερί ήττες, οδυνηρό «χαστούκι» με ΦΩΝΕΣ για την ΕΝΠ

Νίκη-«οξυγόνο» για τη Δόξα μετά από τέσσερις σερί ήττες, οδυνηρό «χαστούκι» με ΦΩΝΕΣ για την ΕΝΠ

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη στο «Τάσος Μάρκου» επί της ΕΝΠ με 0-1, πέτυχε η Δόξα Κατωκοπιάς, η οποία επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από τέσσερις σερί ήττες και ανάσανε βαθμολογικά, αφού ανέβηκε στους 17 πόντους!

Από την άλλη, η γηπεδούχος Ένωση γνώρισε οδυνηρή ήττα στο «σπίτι» της και παρέμεινε στην προτελευταία θέση με μόλις 13 βαθμούς.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε μόλις στο 3΄ ο Κάρλος, ενώ οι «βυσσινί» φωνάζουν για πέναλτι στη φάση του 69ου λεπτού, όπου ο Περέιρα έσπρωξε τον Ζάρατε εντός περιοχής.

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3΄ με τον Κάρλος, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τραγικό λάθος στην άμυνα από το νεοφερμένο, Σωκράτη Φυτανίδη που έκανε ντεμπούτο με τους «βυσσινί».

Το γρήγορο γκολ έδωσε ψυχολογία στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι «πατούσαν» καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στα πρώτα 25-30 λεπτά και προσπαθούσαν να «κτυπήσουν» στην κόντρα επίθεση, απέναντι σε μία Ένωση που έδειχνε επηρεασμένη από το 0-1 και είχε απλά… ανούσια κατοχή μπάλας, χωρίς να μπορεί να γίνει απειλητική σε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το Α΄ ημίχρονο (παρότι ανέβασε στροφές μετά το 35΄), αφού δεν έφτιαξε καμία ευκαιρία μπροστά από την εστία του Γκρεμσλ.

Η Δόξα η οποία είχε 1-2 καλές προϋποθέσεις στο πρώτο ημίωρο και μία καλή ευκαιρία με τον Ζατλ στο 30΄, διαχειρίστηκε άψογα το προβάδισμα της, παίζοντας με υπομονή και χωρίς ρίσκα στο παιχνίδι της, έχοντας πολύ καλή μεσοαμυντική λειτουργία, «μπλοκάροντας» τα ατού των γηπεδούχων.

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Περισσότερα σε λίγο…

Κίτρινες: Ριέρα (60΄), Ζάρατε (70΄), Ολίβα (71΄) / Σωτηρίου (13΄), Μπόλιεβιτς (86΄)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΕΝΠ (Φελκ): Κλέιμαν, Ολίβα, Κυριάκου, Φυτανίδης, Αμπαρτζουμιάν, Ριέρα (73΄ Κολοκούδιας), Ενόχ, Ζάρατε, Ουντόζι, Κουμής (57΄ Μαϊσουράντζε), Πίττας (83΄ Ρασμούσεν).

Δόξα Κατωκοπιάς (Χατζηλούκας): Γκρεμσλ, Περέιρα, Μιτρέα, Σωτηρίου, Νελσίνιο, Μπα, Μπόλιεβιτς, Αλεξάνδρου, Σαντίκ, Κάρλος (84΄ Παβλόφ), Ζατλ (68΄ Παπαφώτης).

Διαιτητής: Χριστοφή Τιμόθεος
Α΄ Βοηθός Διαιτητής: Βίκτωρος Σωτήρης
Β΄ Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Ομηρος
4ος Διαιτητής: Κώστα Ροβέρτος
Παρατηρητής Διαιτησίας: Γερασίμου Παναγιώτης

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top