ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Αφέθηκαν ελεύθεροι 23χρονη και 38χρονος – Πήραν ναρκωτικά στο Τμήμα

ΠΑΦΟΣ: Αφέθηκαν ελεύθεροι 23χρονη και 38χρονος – Πήραν ναρκωτικά στο Τμήμα

Κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι οι συλληφθέντες για μεταφορά ναρκωτικών σε κρατούμενους.

Κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθερα τα δύο πρόσωπα ηλικίας 23 και 38 ετών που συνελήφθησαν στην Πάφο την Κυριακή 13/01  για υπόθεση παράνομης κατοχής και μεταφοράς ναρκωτικών σε κρατούμενους στα αστυνομικά κρατητήρια Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία Πάφου, στις 12:15 περίπου το μεσημέρι της Κυριακής, τα δύο πρόσωπα επισκέφθηκαν δύο κρατούμενους για υπόθεση ναρκωτικών, για να τους πάρουν ρουχισμό.

Αφού ελέγχθηκαν τα αντικείμενα που θα τους παρέδιδαν, σε πετσέτα εντοπίστηκε τυλιγμένο ένα σακουλάκι, που περιείχε μικροποσότητα κοκαΐνης βάρους περίπου δύο γραμμαρίων.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε η ΥΚΑΝ ( Κλιμάκιο Πάφου).

Σημειώνεται πως για την υπόθεση ναρκωτικών εξακολουθούν να τελούν υπό κράτηση οι δύο ( κρατούμενοι),  ηλικίας 37 και 28 ετών αντίστοιχα, από την επαρχία Πάφου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, της σύλληψης των δύο προσώπων, προηγήθηκε έρευνα στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, κατά την οποία, ανευρέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 37 περίπου γραμμάριων, καθώς επίσης ποσότητα κοκαΐνης 3.5 γραμμαρίων περίπου και μια ζυγαριά ακριβείας.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top