Ζεύγος της κυπριακής showbiz περιμένει το τρίτο του παιδάκι – VIDEO

Ζεύγος της κυπριακής showbiz περιμένει το τρίτο του παιδάκι – VIDEO

«Θα σας το αποκαλύψουμε! Έρχεται και το κοριτσάκι» είπε ο Κύπριος πολιτικός μη μπορώντας να κρύψει την χαρά του.

Ο βουλευτής του ΔΗΣΥ, Ευθύμιος Δίπλαρος και η σύζυγός του, Αργυρώ Ροτσίδου ετοιμάζονται να μεγαλώσουν την υπέροχή τους οικογένεια.

«Θα σας το αποκαλύψουμε! Έρχεται και το κοριτσάκι» είπε ο Κύπριος πολιτικός στη νέα εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Περί Ορέξεως».

Ο Ευθύμιος Δίπλαρος και η σύζυγός του, Αργυρώ Ροτσίδου βρέθηκαν  στην εκπομπή του Αντρέα Δημητρόπουλου και της Γιώτας Δαμιανού που θα προβληθεί την ερχόμενη Κυριακή, 20 Ιανουαρίου,και ανάμεσα στα άλλα μίλησαν για τον ερχομό του πρώτου κοριτσιού της οικογένειάς τους.

Το λαμπερό ζεύγος έχει δύο γιους, τον Κωνσταντίνο και τον Μαρίνο. Ο βουλευτής ωστόσο έχει ακόμα έναν γιο, τον Νικόλα, από τον προηγούμενο του γάμο. 

 Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα από το τρέιλερ της νέας εκπομπής του ΣΙΓΜΑ:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE