Αλλόκοτη ασθένεια: Γυναίκα δεν μπορεί να ακούσει όταν της μιλούν άνδρες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αλλόκοτη ασθένεια: Γυναίκα δεν μπορεί να ακούσει όταν της μιλούν άνδρες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ό,τι πιο παράδοξο της συνέβη.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, όλα ξεκίνησαν όταν η Chen ένιωθε άρρωστη και άκουγε ένα «κουδούνισμα» στα αυτιά της πριν να ξαπλώσει για ύπνο. Το επόμενο πρωί όταν ξύπνησε, δεν μπορούσε να ακούσει τον σύντροφο της καθώς της μιλούσε, με την ίδια να πανικοβάλλεται.

Έτσι μετέβη στο νοσοκομείο Qianpu στην πόλη Xiamen της ανατολικής Κίνας, όπου διαπίστωσε πως όταν της μιλούσε η γυναίκα ιατρός την άκουγε πεντακάθαρα.

Όταν όμως ένας άρρενας ασθενής εισήλθε στο δωμάτιο, δεν μπορούσε να τον ακούσει καθώς μιλούσε.

Η ωτορινολαρυγγολόγος που την εξέτασε, η Lin Xiaoqing, ανέφερε πως η γυναίκα έπασχε από μια σπάνια ασθένεια όπου δεν άκουγε ήχους «χαμηλής συχνότητας» όπως τις αντρικές φωνές, αλλά μόνο ήχους «υψηλής συχνότητας» πως τις γυναικείες.

Όπως εξήγησε η ιατρός στον ξένο Τύπο, η Chen εργαζόταν πολύ τον τελευταίο καιρό με αποτέλεσμα να βάλει πολύ στρες στο σώμα της και να μην κοιμάται αρκετά.

Η ιατρός υποστήριξε πως είναι πολύ σημαντικό να εντοπίζονται τα συμπτώματα γρήγορα ενώ ανέφερε πως η Chen θα έχει ολόκληρη την ακοή της ξανά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Οποιοσδήποτε έχει στοιχεία για άμεσο ή έμμεσο χρηματισμό μου να τα καταθέσει αμέσως στις αρμόδιες Αρχές του κράτους, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ επεσήμανε πως οι ξένες εταιρείες που έρχονται στην Κύπρο για να επενδύσουν πρέπει να προσφέρουν και κοινωνικά, μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, για το κράτος.

BEST OF TOTHEMAONLINE