ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη μάχη των Ευρωεκλογών και η ΔΗ.ΠΑ

Στη μάχη των Ευρωεκλογών και η ΔΗ.ΠΑ

Ομόφωνα η Δημοκρατική Παράταξη αποφάσισε να κατέλθει στις Ευρωεκλογές το Σάββατο 19/01 κατά την 1η συνεδρία της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της ΔΗΠΑ.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος, τα μέλη της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής ενημερώθηκαν για τα αποτελέσματα του διαλόγου που διεξήχθη σε Παγκύπριο επίπεδο με τα μέλη και τους φίλους της Παράταξης σε σχέση με το ενδεχόμενο συμμετοχής της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ στις επερχόμενες ευρωεκλογές.

Σύμφωνα με το κόμμα «είναι κοινή η θέση μας ότι η κοινωνία έχει ανάγκη από νέες προτάσεις, νέες θέσεις και νέες προσεγγίσεις για την Κύπρο και τον ρόλο της στην Ευρώπη».

Πέραν τούτου αναφέρεται πως «η Παράταξη μας, ως βασικός και γνήσιος εκφραστής του Κεντρώου χώρου θέλει να αξιοποιήσει τις επερχόμενες ευρωεκλογές ως μια ευκαιρία για να συμμετάσχει στον δημόσιο διάλογο και να παρουσιάσει την δική της πρόταση για τα θέματα που απασχολούν την κοινωνία.

Γνωρίζουμε ότι οι πολίτες κουράστηκαν από λόγια και συνθήματα και θέλουν πρακτικές λύσεις. Οι ευρωεκλογές δίνουν την ευκαιρία σε όλους τους πολίτες, ανεξάρτητα από την μέχρι σήμερα πολιτική τους προέλευση και ιδεολογία, να πάρουν τις αποφάσεις τους και να στείλουν τα μηνύματα τους για την νέα αρχή που χρειάζεται ο τόπος μας.

Για όλους τους πιο πάνω λόγους, τα μέλη της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής αντιλαμβανόμενοι το βάρος της ευθύνης που τους αναλογεί, αποφάσισαν ΟΜΟΦΩΝΑ τη συμμετοχή της Παράταξης στις ευρωεκλογές του 2019.

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή εξουσιοδότησε τον Πρόεδρο της και άλλα στελέχη όπως προβούν στις απαραίτητες διεργασίες και διαβουλεύσεις με στόχο να καταθέσουν ενώπιον της ολοκληρωμένη πρόταση σύνθεσης του ψηφοδελτίου μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top