ΚΟΣΜΟΣ

Αλλόκοτη ασθένεια: Γυναίκα δεν μπορεί να ακούσει όταν της μιλούν άνδρες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αλλόκοτη ασθένεια: Γυναίκα δεν μπορεί να ακούσει όταν της μιλούν άνδρες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ό,τι πιο παράδοξο της συνέβη.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, όλα ξεκίνησαν όταν η Chen ένιωθε άρρωστη και άκουγε ένα «κουδούνισμα» στα αυτιά της πριν να ξαπλώσει για ύπνο. Το επόμενο πρωί όταν ξύπνησε, δεν μπορούσε να ακούσει τον σύντροφο της καθώς της μιλούσε, με την ίδια να πανικοβάλλεται.

Έτσι μετέβη στο νοσοκομείο Qianpu στην πόλη Xiamen της ανατολικής Κίνας, όπου διαπίστωσε πως όταν της μιλούσε η γυναίκα ιατρός την άκουγε πεντακάθαρα.

Όταν όμως ένας άρρενας ασθενής εισήλθε στο δωμάτιο, δεν μπορούσε να τον ακούσει καθώς μιλούσε.

Η ωτορινολαρυγγολόγος που την εξέτασε, η Lin Xiaoqing, ανέφερε πως η γυναίκα έπασχε από μια σπάνια ασθένεια όπου δεν άκουγε ήχους «χαμηλής συχνότητας» όπως τις αντρικές φωνές, αλλά μόνο ήχους «υψηλής συχνότητας» πως τις γυναικείες.

Όπως εξήγησε η ιατρός στον ξένο Τύπο, η Chen εργαζόταν πολύ τον τελευταίο καιρό με αποτέλεσμα να βάλει πολύ στρες στο σώμα της και να μην κοιμάται αρκετά.

Η ιατρός υποστήριξε πως είναι πολύ σημαντικό να εντοπίζονται τα συμπτώματα γρήγορα ενώ ανέφερε πως η Chen θα έχει ολόκληρη την ακοή της ξανά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top