«Όλη η αλήθεια για το Κτήμα Μακένζι» - Τι θα γίνει με τους πελάτες που έκλεισαν δεξιώσεις

«Όλη η αλήθεια για το Κτήμα Μακένζι» - Τι θα γίνει με τους πελάτες που έκλεισαν δεξιώσεις

Η διεύθυνση του "Κτήμα Μακένζι" προέβη σε ανακοίνωση σχετικά με τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες.

 

Μέσω του επίσημου λογαριασμού το στο Facebook το «Κτήμα Μακένζι» δίνει τη δική του ερμηνεία, αναφέροντας παράλληλα τα γεγονότα τη στιγμή που η Αστυνομία έφθασε στο σημείο για να τους μεταφέρει την είδηση πως θα πρέπει να αδειάσουν το χώρο.

Σύμφωνα πάντα με την εταιρεία, στο σημείο έφτασαν στις 05:45 της 17ης Ιανουαρίου υπάλληλοι της Επαρχιακής Διοίκησης Λάρνακας με συνοδεία άνω των 100 αστυνομικών της ΜΜΑΔ ενεργώντας χωρίς κανένα δικαστικό ή άλλο διάταγμα.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE