Η Ευριπίδου ενσαρκώνει την Μπακοδήμου – Σε κυπριακή διάλεκτο - VIDEO

Η Ευριπίδου ενσαρκώνει την Μπακοδήμου – Σε κυπριακή διάλεκτο - VIDEO

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου έβαλε μια ξανθιά περούκα και ανέλαβε τον ρόλο της Μπακοδήμου στο «Power of Love».

Το σκηνικό της αποκάλυψης της σχέσης του Γιάννη και της Αργυρώς, οι οποίοι προτού μπουν στο reality αγάπης ήταν ζευγάρι, ανέλαβαν να αναπαραστήσουν η Κωνσταντίνα Ευριπίδου και οι συνεργάτες της.

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου ανέλαβε τον ρόλο της παρουσιάστριας του reality αγάπης και ο Άντριου Ευτυχίου τον ρόλο του Γιάννη, αποδεικνύοντάς μας ότι έχουν ταλέντο και στην υποκριτική τέχνη.

Μαζί τους και η Τζώρτζια Παναγή, αλλά και συνεργάτες της εκπομπής «Όλα Καλά», οι οποίοι μιλώντας σε κυπριακή διάλεκτο χαρίζουν άφθονο γέλιο.   

Δείτε το ξεκαρδιστικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE