ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΚΟΜΒΙΚΟ το παιχνίδι στην Πάφο – Με προβλήματα και… ερωτηματικά για την ενδεκάδα

ΚΟΜΒΙΚΟ το παιχνίδι στην Πάφο – Με προβλήματα και… ερωτηματικά για την ενδεκάδα

Η σπουδαία νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας, διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες της Ομόνοιας για μία θέση στην πρώτη εξάδα και η ομάδα του Αναστασίου θα… «παίξει τα ρέστα της» στα τελευταία πέντε παιχνίδια του Β΄ γύρου, για να σώσει ότι σώζεται στη φετινή μεταβατική σεζόν.

Μετά από 18 αγωνιστικές, το «τριφύλλι» έχει 23 βαθμούς και είναι στο -3 από την 6η Νέα Σαλαμίνα και για να συνεχίσει να ελπίζει σε ανατροπή των δεδομένων, θα πρέπει να φύγει με το τρίποντο από το «Στέλιος Κυριακίδης» το ερχόμενο Σάββατο (26/01, 19:00), απέναντι στη διψασμένη για βαθμούς Πάφο FC.

Ο αγώνας κρύβει πολλές «παγίδες», αφού ο αντίπαλος είναι μία ποιοτική ομάδα που αδικείται από τη βαθμολογική της θέση και σίγουρα στην Ομόνοια είναι περισσότερο… «υποψιασμένοι» σε σχέση με το ματς του Α΄ γύρου στο ΓΣΠ, όπου η Πάφος έκανε «πάρτι» κερδίζοντας με το εντυπωσιακό 2-4.

Βέβαια, άλλο παιχνίδι τότε και άλλο τώρα, αλλά ο βαθμός δυσκολίας παραμένει υψηλός, γι΄ αυτό και ο Γιάννης Αναστασίου προετοιμάζει όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα του, τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά για μία μεγάλη και κομβική «μάχη» ενόψει της συνέχειας, ενώ συνεχίζει να μελετά με κάθε λεπτομέρεια τον αντίπαλο, προτού καταλήξει στα αγωνιστικά του πλάνα.

Τα προβλήματα δεν λείπουν ούτε αυτή τη φορά για τον Ελλαδίτη τεχνικό, ο οποίος δεν υπολογίζει στους τραυματίες Ντάρμπισαϊρ, Χριστοφή, Εντρένα και στον τιμωρημένο Σοάρες, ενώ ο Ζίβετς είναι αμφίβολος.

Από εκεί και πέρα, επιστρέφει ο Κούσουλος και διεκδικεί με πολλές πιθανότητες θέση στο αρχικό σχήμα, ενώ υποψήφιοι για την ενδεκάδα είναι και οι Κολοβός και Μαυρίας που αγωνίστηκαν ως αλλαγή στην αναμέτρηση με τη Νέα Σαλαμίνα και είχαν εξαιρετική απόδοση, με τον πρώτο μάλιστα να σημειώνει και δύο γκολ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top