ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: ΠΕΝΑΛΤΙ και πίεση όμως είχε Πάρντο και… πλάνο

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: ΠΕΝΑΛΤΙ και πίεση όμως είχε Πάρντο και… πλάνο

ΣΧΟΛΙΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ – Σε ένα πρώτο ημίχρονο… μονόλογο του ΑΠΟΕΛ ο Ούρκο Πάρντο είπε «ΟΧΙ» στο πέναλτι του Μοράις και παρά την πίεση η Αλκή αμύνθηκε σωστά διατηρώντας το 0-0 μέχρι το τέλος του 45λέπτου. Πέτυχε το αμυντικό πλάνο του Σακκά στο πρώτο μέρος.

Με ξεκάθαρη διάθεση να πιέσει ψηλά και να κάνει το παιχνίδι του μπήκε ο ΑΠΟΕΛ στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ ενώ η Αλκή αμυνόταν συνεχώς στο δικό της μισό.

Οι γαλαζοκίτρινοι απείλησαν στο πρώτο λεπτό με σουτ του Νατέλ που σταμάτησε σε πόδια αμυντικών και στο 7ο λεπτό ο Μοράις κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μάριου Ηλία μέσα στην περιοχή. Ο Μοράις το εκτέλεσε για να πετύχει το 11ο φετινό του τέρμα όμως ο πρώην συμπαίκτης του, Πάρντο (αν και έπεσε στη γωνία) το απέκρουσε με τα πόδια και κράτησε το 0-0!

Στο 10ο λεπτό ένα δυνατό σουτ του Νατέλ δεν βρήκε στόχο ενώ στο 19′ το συρτό πλασέ του Ζαχίντ πέρασε εκατοστά δίπλα από το δοκάρι του Πάρντο.

Ο ΑΠΟΕΛ συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα και πίεζε κυρίως από δεξιά με τον Ενσούε. Σε μια μπαλιά του Ενσούε στο 35′ η κεφαλιά του Καζού πέρασε εκτός ενώ στο 37ο λεπτό ακόμη μια μπαλιά από δεξιά απομακρύνθηκε τελευταία στιγμή από τον Μαρτίνο Χριστοφή πριν ο Μπάλογκ γίνει επικίνδυνος.

Στο 45ο λεπτό οι γαλαζοκίτρινοι αναπτύχθηκαν γρήγορα με τον Μπάλογκ μόνο στην περιοχή από πλάγια θέση να κάνει το πλασέ όμως ο Πάρντο έπεσε στη γωνία και έδιωξε σε κόρνερ κρατώντας το 0-0 μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top