ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: ΠΕΝΑΛΤΙ και πίεση όμως είχε Πάρντο και… πλάνο

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: ΠΕΝΑΛΤΙ και πίεση όμως είχε Πάρντο και… πλάνο

ΣΧΟΛΙΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ – Σε ένα πρώτο ημίχρονο… μονόλογο του ΑΠΟΕΛ ο Ούρκο Πάρντο είπε «ΟΧΙ» στο πέναλτι του Μοράις και παρά την πίεση η Αλκή αμύνθηκε σωστά διατηρώντας το 0-0 μέχρι το τέλος του 45λέπτου. Πέτυχε το αμυντικό πλάνο του Σακκά στο πρώτο μέρος.

Με ξεκάθαρη διάθεση να πιέσει ψηλά και να κάνει το παιχνίδι του μπήκε ο ΑΠΟΕΛ στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ ενώ η Αλκή αμυνόταν συνεχώς στο δικό της μισό.

Οι γαλαζοκίτρινοι απείλησαν στο πρώτο λεπτό με σουτ του Νατέλ που σταμάτησε σε πόδια αμυντικών και στο 7ο λεπτό ο Μοράις κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μάριου Ηλία μέσα στην περιοχή. Ο Μοράις το εκτέλεσε για να πετύχει το 11ο φετινό του τέρμα όμως ο πρώην συμπαίκτης του, Πάρντο (αν και έπεσε στη γωνία) το απέκρουσε με τα πόδια και κράτησε το 0-0!

Στο 10ο λεπτό ένα δυνατό σουτ του Νατέλ δεν βρήκε στόχο ενώ στο 19′ το συρτό πλασέ του Ζαχίντ πέρασε εκατοστά δίπλα από το δοκάρι του Πάρντο.

Ο ΑΠΟΕΛ συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα και πίεζε κυρίως από δεξιά με τον Ενσούε. Σε μια μπαλιά του Ενσούε στο 35′ η κεφαλιά του Καζού πέρασε εκτός ενώ στο 37ο λεπτό ακόμη μια μπαλιά από δεξιά απομακρύνθηκε τελευταία στιγμή από τον Μαρτίνο Χριστοφή πριν ο Μπάλογκ γίνει επικίνδυνος.

Στο 45ο λεπτό οι γαλαζοκίτρινοι αναπτύχθηκαν γρήγορα με τον Μπάλογκ μόνο στην περιοχή από πλάγια θέση να κάνει το πλασέ όμως ο Πάρντο έπεσε στη γωνία και έδιωξε σε κόρνερ κρατώντας το 0-0 μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Οκτώ μέρες στο κελί οι δύο για το οπλοστάσιο σε τάφο στην επαρχία Λάρνακας

Μονή Αββακούμ: Απαντά στον δικηγόρο του Μητροπολίτη Ταμασού ο Βαβούσκος - «Συνιστά ομολογία ότι δεν είχαν κάνει τίποτε»

Επίδομα τέκνου: Αυξημένο κατά 3,7% φέτος - Δείτε αναλυτικά πόσα και πότε θα τα λάβετε

Τιμές καυσίμων: Το «παράδοξο» με τα φθηνότερα πρατήρια - Στα ίδια επίπεδα βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης - Πίνακες

Κωνσταντίνου και Ελένης: Πόσοι Κύπριοι γιορτάζουν σήμερα - Oι παραλλαγές των ονομάτων και η ιστορία των Αγίων

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Το γλυκό στιγμιότυπο που πόσταρε από τη βάφτιση της κόρης της



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έρχονται αρχηγοί κρατών για να στηρίξουν την πρωτοβουλία Αμάλθεια - Δεν υπάρχει ναυάγιο για το τερματικό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έρχονται αρχηγοί κρατών για να στηρίξουν την πρωτοβουλία Αμάλθεια - Δεν υπάρχει ναυάγιο για το τερματικό»

Αρχηγοί κρατών θα έρθουν στην Κύπρο για να στηρίξουν την πρωτοβουλία «Αμάλθεια» είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top