ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μίλησε ο Τραμετσάνι για ΑΠΟΕΛ και μέλλον – Όλα όσα είπε

Μίλησε ο Τραμετσάνι για ΑΠΟΕΛ και μέλλον – Όλα όσα είπε

Συνέντευξη για λογαριασμό της τηλεοπτική αθλητικής εκπομπής «Ώρα για μπάλα» παραχώρησε τη μέρα που πήρε το βραβείο του ως ο καλύτερος προπονητής για τον μήνα Δεκέμβριο ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Πάολο Τραμετσάνι.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν: 

Για τη βράβευση του: «Είμαι πολύ χαρούμενος αλλά αυτό το βραβείο δεν είναι μόνο για μένα. Είναι και για τους συνεργάτες μου και τους παίκτες μου. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Ξέρω ότι τώρα θα έχουμε πολύ δύσκολα παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν. Ελπίζω ότι θα βελτιωθούμε, αυτό είναι το πνεύμα μας. Δεν είναι πρόβλημα να παίζεις για τη νίκη, είναι προνόμιο αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν θα είναι εύκολο. Πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί από κάθε δύσκολη στιγμή που θα συναντήσουμε».

Για το τι γνώριζε για το Κυπριακό ποδόσφαιρο πριν έρθει στη χώρα μας: «Αντιμετώπισα με την Αλβανία την Εθνική ομάδα. Αυτό που σκέφτηκα ήταν ότι είναι πολύ καλό το επίπεδο. Το Κυπριακό ποδόσφαιρο βελτιώνεται πολύ γρήγορα και δεν με εκπλήσσει γιατί ξέρω ότι γίνεται από πίσω δουλειά. Είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος του και θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο για να συνεχιστεί η βελτίωση».

Αν είναι εύκολο να διαχειρίζεται ένα ρόστερ 20-22 παικτών: «Αυτό είναι ένα μέρος της δουλειάς μου που αν μπορούσα, θα το διέγραφα. Όχι μόνο η επιλογή των έντεκα αλλά και αυτών που θα είναι στην αποστολή. Είναι δύσκολη στιγμή αλλά είναι ευθύνη μου, είναι μέρος της δουλειάς μου. Δεν είναι εύκολο με την σχέση που έχω με τους παίκτες μου. Πρέπει να συνυπολογίζω τα πάντα ώστε να μην κάνω πολλά λάθη στις επιλογές παικτών. Μιλάω συχνά με τους παίκτες μου, είναι σημαντική η αυτοπεποίθηση. Ένας παίκτης μπορεί να μην νιώθει καλά όταν δεν παίζει. Αλλά με βοηθάνε και οι παίκτες, καταλαβαίνουν την κατάσταση και όταν ένας παίκτης δεν παίζει πολύ και μπει στην ομάδα, προσπαθεί πολύ. Αυτό είναι πολύ καλό».

Αν θέλει να συνεχίσει στο ΑΠΟΕΛ και τα επόμενα χρόνια: «Τώρα είμαι χαρούμενος γιατί βρήκα έναν σύλλογο που με εκπροσωπεί ως χαρακτήρα. Η διοίκηση είναι πολύ καλη μαζί μου, μου μιλάει και με στηρίζει. Αυτή τη στιγμή είναι η τέλεια κατάσταση για μένα. Με εξέπληξαν με τον επαγγελματισμό τους. Ξέρω τι σημαίνει ΑΠΟΕΛ, ξέρω ότι είναι κάτι περισσότερο από μια ομάδα. Ξέρω τι σημαίνει ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη. Είμαι περήφανος που είμαι εδώ. Δεν σκέφτομαι το μέλλον και το συμβόλαιό μου, απλά δίνω το 100 τοις 100 για να επιστρέψω στον σύλλογο όσα μου δίνει. Για να δώσω στους παίκτες μου και στον κόσμο, πίσω την αγάπη που μου δίνουν. Μετά μπορούμε να δούμε τι θα κάνουμε στο μέλλον αλλά όχι τώρα. Τώρα πρέπει να κοιτάμε τη δουλειά που έχουμε να κάνουμε κάθε μέρα».

Αν είναι πρόκληση να παίξει στους ομίλους με το ΑΠΟΕΛ: «Είναι μια από τις προκλήσεις. Έχουμε πολλές προκλήσεις. Τώρα όπως λέω στους παίκτες μου πρέπει να κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Δεν πετάμε, έχουμε τα πόδια στο έδαφος. Σήμερα αυτό έχει σημασία και όχι η επόμενη σεζόν».

Για τη ζωή στην Κύπρο: «Είναι ωραία, η ζωή μου είναι πολύ εύκολη. Περνάω χρόνο με την οικογένειά μου χαλαρά σε κάποιο εστιατόριο και περάω και πολύ χρόνο στον Αρχάγγελο. Είναι σημαντικό που η οικογένειά μου είναι χαρούμενη».

Διαβάστε επίσης: 

Μίλησε για όλα ο Αβραάμ! Για Απόλλωνα, Ομόνοια, Ανόρθωση, ΑΕΛ παίκτες και προπονητές

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Διαχειρίσιμη η πυρκαγιά στη Λεμεσό: Σοβαρός ο κίνδυνος αναζωπύρωσης - Θα επιχειρούν ολονύχτια δυνάμεις πυρόσβεσης

Δεύτερη τραγωδία στις Φυλακές: Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όμως δεν τα κατάφερε

Ανείπωτη θλίψη – Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο Παναγιώτης «Η μέρα δεν ξημέρωσε πολύ καλά»

Παραιτήθηκε από τους Οικολόγους η Έφη Ξάνθου - «Δεν μετανιώνω για τα 23 χρόνια που αφιέρωσα στο Κίνημα»

Καραγιάννης και Κωστρίκκης στο «Τ»: Να ανησυχούμε από την απόσυρση του AstraZeneca; - Όσα αναφέρουν



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top