ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ενθουσιασμένος ο Σλοβάκος φορ της ΑΕΛ για τη νέα σελίδα στην καριέρα του – Όσα είπε για τη μεταγραφή του

Ενθουσιασμένος ο Σλοβάκος φορ της ΑΕΛ για τη νέα σελίδα στην καριέρα του – Όσα είπε για τη μεταγραφή του

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΛ, ο Σλοβάκος επιθετικός, Ιβάν Σχραντζ, παραχώρησε συνέντευξη σε ιστοσελίδα της πατρίδας του και μίλησε για τη μετακίνηση του στη Λεμεσιανή ομάδα.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα…

Συγκεκριμένα είπε:

«Με ενημέρωσε ο Μπόρις Γκοντάλ ότι ενδιαφέρεται για μένα ο προπονητής της ΑΕΛ, μιλήσαμε και όλα έγιναν πολύ γρήγορα, βασικά σε δύο ημέρες.

Μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη μεταγραφή μου, αφού όλα στην ομάδα λειτουργούν σε υψηλό επαγγελματικό επίπεδο και ανυπομονώ για τη νέα πρόκληση στην καριέρα μου.

Ο Μπορίς Γκοντάλ ήταν ο πρώτος που ήρθε σε επαφή μαζί μου και αυτό σίγουρα έπαιξε το ρόλο του, αφού είμαστε φίλοι, έχουμε παίξει και μαζί και τον εμπιστεύομαι.

Δεν το σκέφτηκα και πολύ για πω το ναι. Ήταν μία ιδιαίτερη προσφορά και δεν είχα και πολύ χρόνο για να το σκεφτώ. Μίλησα με τον μάνατζερ μου, ήρθαμε σε επαφές με τη διοίκηση της νέας μου ομάδας και συμφωνήσαμε γρήγορα.

Παραδέχομαι ότι παρακολουθούσα τις Κυπριακές ομάδες όταν αγωνίζονταν στο Τσάμπιονς Λιγκ ή στο Γιουρόπα Λιγκ. Η πρόσβαση όμως στο Κυπριακό πρωτάθλημα ήταν δύσκολη, οπόταν δεν ξέρω πολλά πράγματα.

Με την Ντούκλα παίζαμε από το πρώτο παιχνίδι για την παραμονή μας και τώρα έρχομαι σε μία ομάδα που είναι μόλις δύο βαθμούς μακριά από την πρώτη θέση και είναι ισόβαθμη στη δεύτερη θέση με τον Απόλλωνα. Είναι μία εντελώς διαφορετική κατάσταση και είμαι βέβαιος ότι θα διεκδικήσουμε τον τίτλο και είμαι ενθουσιασμένος γι΄ αυτό».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top