ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η αναμονή για την πρόσληψη Λάρκου και η ελπίδα των Ομονοιατών για την «επόμενη μέρα»

Η αναμονή για την πρόσληψη Λάρκου και η ελπίδα των Ομονοιατών για την «επόμενη μέρα»

Έτοιμος να επιστρέψει στην Ομόνοια, για να αναλάβει καθήκοντα αθλητικού διευθυντή είναι ο Νεόφυτος Λάρκου, αφού φέρεται να υπάρχει ήδη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η σχετική ανακοίνωση όμως πήρε… παράταση μερικές ημέρες, επειδή ο Κύπριος τεχνικός έχει συμβόλαιο με την ΚΟΠ μέχρι την 31η Δεκεμβρίου (θυμίζουμε ότι μέχρι πρότινος ήταν προπονητής στην Εθνική Νέων).

Αν δεν προκύψει κάποιο… απρόοπτο της τελευταίας στιγμής για να «χαλάσει» το deal, ο Νεόφυτος Λάρκου θα έχει ανάμεσα σε άλλα την ευθύνη του μεταγραφικού σχεδιαμού, σε συνεννόηση πάντα με τον Ελλαδίτη προπονητή, Γιάννη Αναστασίου.

Πάντως, ο κόσμος της Ομόνοιας υποδέχθηκε στα social media με (συγκρατημένο ή και υπερβολικό) ενθουσιασμό θα λέγαμε την προδιαγραφόμενη πρόσληψη του (έστω και σε άλλο πόστο από την προηγούμενη του θητεία), αφού με τον Κύπριο τεχνικό στον πάγκο, το «τριφύλλι» κατέκτησε τους τελευταίους τίτλους του συλλόγου (δύο κύπελλα το 2011 και το 2012 και το Σούπερ Καπ του 2012), ενώ η ομάδα είχε πρωταγωνιστική πορεία στο πρωτάθλημα, με θετικό (και όχι ντροπιαστικό) απολογισμό στα ντέρμπι.

Πιστεύουν με απλά λόγια οι οπαδοί των «πράσινων», ότι ο Λάρκου θα… νοικοκυρέψει σε αρκετούς τομείς την Ομόνοια και ευελπιστούν παράλληλα, ότι με τις επιλογές που θα κάνει στο μεταγραφικό σχεδιασμό, θα ανακάμψει και αγωνιστικά η αγαπημένη τους ομάδα.

Ειρήσθω εν παρόδω, να σημειώσουμε ότι άρχισε το Σάββατο (29/12) η προετοιμασία για το πρώτο παιχνίδι κυπέλλου με αντίπαλο τον Απόλλωνα που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη (02/01) στο Τσίρειο, με τον Γιάννη Αναστασίου να έχει στη διάθεση του τον Γκόμεθ, ενώ είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Λοέ.

Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Χριστοφή και Μανρίκε, καθώς και ο τιμωρημένος Παναγή.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top