ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 76χρονος παρενοχλούσε ανήλικες αδελφές - Με 5 ευρώ εξαγόρασε την σιωπή τους

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 76χρονος παρενοχλούσε ανήλικες αδελφές - Με 5 ευρώ εξαγόρασε την σιωπή τους

Δύο ανήλικες αδελφές φαίνεται να είναι τα θύματα 76χρονου που τις παρενόχλησε και στην συνέχεια τους πρόσφερε το ποσό των πέντε ερυώ για μην μιλήσουν. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας 'Φιλελεύθερος', στις 22 Ιανουαρίου τα δύο κορίτσια μίλησαν στην μητέρα τους για το περιστατικό, η οποία στην συνέχεια προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία. 

Αρχικά στην οικογένεια της μίλησε πρώτα η 13χρονη με την 12χρονη να εξηγεί πως της συνεβη το ίδιο περιστατικό μια μέρα πρίν. Στις μαρτυρίες της η 13χρονη αναφέρει ότι πήγε στο υποστατικό του 76χρονου για να αγοράσει κάτι να φάει, εκεί ο 76χρονος της πρότεινε να πάνε σε άλλο δωμάτιο για να της το ζεστάνει, εκεί την αγκάλιασε και την άγγιξε στο στήθος. Στην συνέχεια ο 76χρονος πρόσφερε πέντε ευρώ στο ανήλικο κορίτσι λέγοντας της να μην πεί το ότιδήποτε στην οικογένεια της. Το κορίτσι δεν δέχθηκε και άφησε το πόσο στον πάγκο του υποστατικού του φεύγοντας. 

Φθάνοντας στο σπίτι της η 13χρονη είπε όσα έζησε στην οικογένεια της, με την αδελφή της να αποκαλύπτει αμέσως μετά πως ο 76χρονος ενόχλησε και την ίδια. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι μια μέρα πρίν ο 76χρονος την είδε να περνάει έξω από το υποστατικό και την κάλεσε να μπεί μέσα. Στην συνέχεια την αγκάλιασε και της πρόσφερε πέντε ευρώ για να μην μιλήσει. 

Μετά από καταγγελία της μητέρας των ανήλικων κοριτσιών, η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του 76χρονου, ο οποίος ισχυρίζεται ότι κατά λάθος άγγιξε την 13χρονη. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top