ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοινοτάρχες ζητούν οικονομική βοήθεια από τον Πρόεδρο για επιδιόρθωση δρόμων

Κοινοτάρχες  ζητούν οικονομική βοήθεια από τον Πρόεδρο για επιδιόρθωση δρόμων

Πέντε κοινοτάρχες Αμμοχώστου ζητούν οικονομική βοήθεια από τον Πρόεδρο για επιδιόρθωση δρόμων.

Οικονομική βοήθεια από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, για επιδιόρθωση δρόμων εντός οικιστικών περιοχών, ζήτησαν με επιστολή τους πέντε Κοινοτάρχες της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου.
 
Σε επιστολή τους που στάλθηκε την περασμένη εβδομάδα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, οι Κοινοτάρχες Λιοπετρίου, Αχερίτου, Φρενάρους, Αυγόρου και Δάσους Αχνας, αναφέρουν ότι «οι δρόμοι εντός των κατοικημένων περιοχών στις Κοινότητες τους είναι σε πολύ κακή κατάσταση».
 
Ενημερώνουν επίσης τον Πρόεδρο Αναστασιάδη ότι «το τεράστιο αυτό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι συγκεκριμένες Κοινότητες δημιουργήθηκε αρχικά, εξαιτίας της κατασκευής του αποχετευτικού και εκδηλώθηκε ακόμα πιο έντονα ένεκα των πρόσφατων ακραίων καιρικών συνθηκών».
 
Κατ’ επέκταση, αναφέρεται στην επιστολή, «οι δρόμοι έχουν καταστεί μη ασφαλείς για τους εκατοντάδες πολίτες που τους χρησιμοποιούν καθημερινά» και ζήτησαν την «οικονομική βοήθεια» του Προέδρου Αναστασιάδη ώστε να καταφέρουν να επιδιορθώσουν τους δρόμους εντός των Κοινοτήτων τους «για την ασφάλεια πρωτίστως των κατοίκων της περιοχής».
 
Την επιστολή υπογράφουν οι Κυριάκος Τρισόκκας, Κοινοτάρχης Λιοπετρίου, Μιχάλης Καούνας, Κοινοτάρχης Αχερίτου, Μιχάλης Χατζηγιώρκας, Κοινοτάρχης Φρενάρους, Παναής Μιχαηλάς, Κοινοτάρχης Αυγόρου και Νίκος Βάσιλας, Κοινοτάρχης Δάσους Αχνας.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top