ΚΥΠΡΟΣ – ΘΑΝΑΤΟΣ ΒΡΕΦΟΥΣ: Οι επόμενες κινήσεις της Αστυνομίας μετά την καταγγελία των γονιών στο ΤΑΕ

ΚΥΠΡΟΣ – ΘΑΝΑΤΟΣ ΒΡΕΦΟΥΣ: Οι επόμενες κινήσεις της Αστυνομίας μετά την καταγγελία των γονιών στο ΤΑΕ

Την Πέμπτη (31/1) οι γονείς του 20 μηνών βρέφους που «έσβησε» στο Μακάρειο Νοσκομείο μετά από πνευμονία και σηψαιμία που φαίνεται να προήλθε από την γρίπη «Α», μέσω του δικηγόρου τους, κατήγγειλαν στο ΤΑΕ Λεμεσού, ιατρική αμέλεια σχετικά με τον θάνατο του παιδιού τους.

 Σύμφωνα με τον αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, κ. Στέλιο Στυλιανού, που μίλησε το πρωί της Παρασκευής (1/2) στο «Πρωινό Δρομολόγιο» του ΡΙΚ, η καταγγελία της οικογένειας, δεν αφορά κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο (γιατρό).  Η Αστυνομία ωστόσο, οφείλει να προχωρήσει σε διερεύνηση για ενδεχόμενο ιατρικής αμέλειας.

Συγκεκριμένα, η Αστυνομία αναμένεται να ερευνήσει τις ακριβείς συνθήκες θανάτου του 20 μηνών βρέφους.

Επίσης, ο κ. Στυλιανού ανάφερε ότι στάλθηκε σχετική επιστολή με σκοπό να οριστεί ιατρικός λειτουργός που θα συνεργαστεί με την Αστυνομία για την διερεύνηση της υπόθεσης.

Αναμένεται επίσης ο φάκελος της υπόθεσης, αναμένεται να σταλεί στην Νομική Υπηρεσία για τα περεταίρω.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Παλαιστινιακό: Η Κύπρος υποστηρίζει διαχρονικά τη λύση δύο κρατών

Χριστοδουλίδης για Παλαιστινιακό: Η Κύπρος υποστηρίζει διαχρονικά τη λύση δύο κρατών

Στη Διεθνή Διάσκεψη Υψηλού Επιπέδου για την Ειρηνική Επίλυση του Παλαιστινιακού Ζητήματος και την Εφαρμογή της Λύσης των Δύο Κρατών, η οποία συνδιοργανώθηκε από τη Γαλλία και τη Σαουδική Αραβία, κατά τη διάρκεια της 80ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, συμμετείχε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.